Find en af kommunens andre hjemmesider

Flere af Norddjurs Kommunes institutioner og afdelinger har egen hjemmeside. Du kan finde dem her ved at vælge emne og herefter vælge den hjemmeside, du vil gå til.

Gå ind på den valgte hjemmeside
Forstør eller formindsk teksten på hjemmesiden.
 
 

Velkomstarrangement

Tilmeld dig velkomstarrangementet på denne side.

Der er åbent for tilmeldinger til arrangementet den 28. september. 


Velkomstarrangementer for nye borgere i Norddjurs Kommune.

Norddjurs Kommune afholder to velkomstarrangementer om året for nye borgere. Det ene afholdes i foråret og det andet afholdes i efteråret. 

Det næste arrangement er planlagt til d. 28. september 2019. Arrangementet er for borgere, der er flyttet til kommunen i 2018 eller 2019. Det består af en guidet bustur, let forplejning og afslutningsvis en tale ved borgmesteren, samt kaffe/te og kage.

Her kan du lære din kommune at kende og høre om og opleve seværdigheder og særlige steder. Hele dagen er krydret med anekdoter og historier om alt det, der gør Norddjurs helt speciel.

D. 28. september er der afgang kl. 11 fra Ørsted Kro, Rougsøvej 118, 8950 Ørsted, hvorfra bussen kører langs Nordkysten gennem kommunen. Der vil være pause i Grenaa, hvor der serveres sandwich, øl og vand.

Derefter går turen tilbage til Ørsted Kro, hvor dagen afsluttes med tale ved Norddjurs Kommunes borgmester Jan Petersen. Her vil der også være lidt forplejning i form af kaffe og kage.

Programmet for den 28. september ser således ud:

KL 11.00 til kl. 13.15: Guidet bustur langs Nordkysten
Kl. 13.15 til kl. 14.00: Sandwich og øl/vand i Grenaa
Kl. 14.00 til kl. 15.00: Guidet bustur tilbage til Ørsted Kro
Kl. 15.00 til kl. 16.00: Tale ved borgmester Jan Petersen og kaffe/te og kage

Tilmelding til velkomstarrangement

Udfyld og send nedenstående formular for at tilmelde jer.