Find en af kommunens andre hjemmesider

Flere af Norddjurs Kommunes institutioner og afdelinger har egen hjemmeside. Du kan finde dem her ved at vælge emne og herefter vælge den hjemmeside, du vil gå til.

Gå ind på den valgte hjemmeside

Høring kultur-, fritids-, turisme- og landdistriktspolitik

I perioden 18. december 2020 til 15. februar 2021 var der åbent for høring på den kommende kultur-, fritids-, turisme- og landdistriktspolitik og fem tilhørende strategier.

Offentliggørelse af høringssvar

Se indkomne høringssvar her

Én politik – fem strategier

Klik her for at læse udkast til kultur-, fritids-, turisme- og landdistriktspolitikken og tilhørende strategier

Kultur- og fritidsudvalget besluttede at revidere politikkerne på området og samle dem til én politik for kultur, fritid, turisme, landdistrikter samt købstaden. Målsætningen er en samlet politik i en mere kortfattet form, der består af en overordnet politik for alle områder og underlæggende strategier for hvert af de fire kendte politikområder samt en femte for købstaden.

På baggrund af denne beslutning har kultur- og fritidsudvalget udarbejdet den kommende kultur-, fritids-, turisme- og landdistriktspolitik og tilhørende strategier. Mandag d. 14. december har udvalget godkendt, at udkast til politik og strategier blev sendt i høring. 

Handlingsplaner

Først efter høringen og vedtagelsen vil politikken og strategierne skal der arbejdes med handlingskataloger og konkrete indsatser. Det vil altså sige, at der ikke er blevet hørt på handlingsniveau.

 

Links om coronavirus

Besøg følgende sider for nyeste information.

Coronasmitte.dk

På siden coronasmitte.dk har de danske myndigheder samlet alle informationer om coronavirus/covid-19.

Hvis du ikke finder svar her, kan du ringe til den myndighedsfælles hotline på 70 20 02 33.

Info about coronavirus in English

FAQ on outbreaks of pneumonia caused by a novel coronavirus (COVID-19).