Find en af kommunens andre hjemmesider

Flere af Norddjurs Kommunes institutioner og afdelinger har egen hjemmeside. Du kan finde dem her ved at vælge emne og herefter vælge den hjemmeside, du vil gå til.

Gå ind på den valgte hjemmeside

Hvem skal have årets handicappris 2019?

Norddjurs Kommune stiftede i 2010 en handicappris, der én gang om året uddeles til den eller de, som har ydet en særlig indsats for borgere med handicap i Norddjurs Kommune.

Nu er tiden kommet til, at der skal indstilles kandidater til handicapprisen for 2019.

Handicapprisen gives til en enkeltperson, en virksomhed, en institution, en forening eller en organisation, der har ydet en særlig indsats til gavn for borgere med handicap bosat i Norddjurs Kommune.

"Vi håber meget på at modtage en bred vifte af forskellige forslag til kandidater til årets handicappris" siger formand for handicaprådet i Norddjurs Kommune, Peter Hjulmand, og påpeger, "Vi opfordrer til også at tænke i alternative baner - f.eks. virksomheder, erhvervsdrivende og institutioner, som medvirker til ansættelse og beskæftigelse af personer med handicap og dermed påtager sig et socialt ansvar".

Vinderen fra 2018 var Vivild Håndbold Starz. I 2017 vandt Museum Østjylland i Grenaa prisen og i 2016 var vinderen HATS - Hevring Amatør Teater Selskab og Teatersildene.

Alle kan indstille en prismodtager. Indstillingen skal være begrundet med en kort beskrivelse af ét eller flere eksempler på, hvordan prismodtagerne har ydet en særlig indsats for borgere med handicap.

Handicaprådet behandler på sit møde i november 2019 forslag til modtagere af handicapprisen 2019. I december vælger voksen- og plejeudvalget vinderen. Prisen uddeles ved den fælles prisuddeling i januar 2020.

Frist for indsendelse af forslag er: Mandag den 11. november 2019.

www.norddjurs.dk/handicappris kan der læses mere om handicapprisen.

Forslag til kandidater sendes på e-mail til: annp@norddjurs.dk.

Nyhedsdato: 15.10.2019