Find en af kommunens andre hjemmesider

Flere af Norddjurs Kommunes institutioner og afdelinger har egen hjemmeside. Du kan finde dem her ved at vælge emne og herefter vælge den hjemmeside, du vil gå til.

Gå ind på den valgte hjemmeside

Hvem er Årets Frivillig 2018?

Har du et forslag til, hvem der skal kåres som Årets Frivillig 2018? Frivilligrådet i Norddjurs Kommune inviterer alle til at indsende forslag.

På årets Frivilligdag den 21. november 2018 kåres Årets Frivillig inden for frivilligt socialt arbejde i Norddjurs Kommune. I den forbindelse opfordrer frivilligrådet alle til at indsende forslag på en eller flere personer, der gør en særlig frivillig indsats for at øge livskvaliteten for borgere i Norddjurs Kommune.

Sidste år var det Preben Gregersen fra Vivild, der løb med prisen som Årets Frivillig 2017 for hans engagement i bl.a. Vivild Ældreklub og Norddjurs Motionsvenner.

Frivilligrådet og Norddjurs Kommune glæder sig til at modtage årets indstillinger og til at fejre en særlig ildsjæl på Frivilligdagen.

"For os i Norddjurs Kommune er Frivilligdagen en anledning til sætte fokus på den store indsats, som de mange frivillige i Norddjurs gør for at skabe liv og glæde blandt alle borgere i vores kommune. Med prisen til Årets Frivillig ønsker vi at sige en særlig tak til en ildsjæl, der gør en indsats udover det sædvanlige. Vi plejer at få rigtig mange gode forslag og håber, at mange vil give deres bud på, hvem der skal have prisen som Årets Frivillig 2018”, siger Lars Møller, formand for Voksen- og Plejeudvalget, der igen i år vil overrække prisen til Årets Frivillig.

Hvordan indstiller man en kandidat til prisen?

Indstilling af kandidater bedes sendt pr. e-mail til Kathrine Lund Jacobsen på klj@norddjurs.dk senest den 9. oktober 2018.

Indstillingen skal indeholde kontaktoplysninger på kandidaten samt en beskrivelse af, hvorfor den pågældende indstilles til prisen.

Hvad er frivilligt socialt arbejde?

Alle borgere i Norddjurs Kommune, der yder en frivillig social indsats, kan indstilles til prisen som Årets Frivillig.

Med frivilligt socialt arbejde forstås blandt andet aktiviteter for udsatte børn og unge, støtte og samvær for ældre, netværk for personer med handicap og kroniske sygdomme samt integrationsorienterede aktiviteter.

Både privatpersoner og frivillige i foreninger kan indstilles.

Billede: Kåring af Årets Frivillig 2017, Preben Gregersen (th.). Næstformand i Voksen- og Plejeudvalget, Lars Sørensen (tv.), overrakte prisen i 2017.

Flere oplysninger

Kathrine Lund Jacobsen
Sekretær for Norddjurs Kommunes frivilligråd
Tlf.: 23 32 17 90
E-mail: klj@norddjurs.dk

Nyhedsdato: 11.09.2018