Find en af kommunens andre hjemmesider

Flere af Norddjurs Kommunes institutioner og afdelinger har egen hjemmeside. Du kan finde dem her ved at vælge emne og herefter vælge den hjemmeside, du vil gå til.

Gå ind på den valgte hjemmeside

Elevbefordning får nye parkeringszoner i Auning

Norddjurs Kommunes elevbefordring får nye parkeringszoner til af- og påstigning på Nyvangsvej i Auning.

Fra mandag den 1. oktober 2018 får Norddjurs Kommunes elevbefordring to nye zoner til af- og påstigning af skoleelever ved Auning Skole. Det betyder, at de elever, der benytter elevbefordringen, bliver afleveret og hentet på Nyvangsvej i stedet for i den travle ”kys og kør” zone på Sdr. Fælledvej.

De to nye zoner vil aflaste trafikken på Sdr. Fælledvej, således at presset på ”kys og Kør”- zonen om morgenen og om eftermiddagen bliver mindre. Med etableringen af de nye zoner bliver der samtidigt også skabt sikre og rolige omgivelser for de børn, der transporteres af elevbefordringen.

De to nye af- og påstigningszoner på Nyvangsvej vil blive etableret i løbet af de kommende uger.

Formand for børne- og ungdomsudvalget Mads Nikolajsen udtaler:

”Jeg er glad for, at Auning Skole og vores chaufførhold har fundet en løsning, så børnene langvejsfra får et fast og trygt bringe-hente sted uden unødig ventetid. Chaufførerne får samtidig bedre kørselsvilkår, og trængslen bliver mindre på Sdr. Fælledvej forhåbentlig til glæde for alle børn og forældre”.

Afdelingsleder på Auning Skole Kasper Bak Sørensen udtaler:

”Vi er glade for, at vores elever, som kommer med taxa-bus til skolen, igen får en fast holdeplads. Der er ikke så meget trafik på Nyvangsvej, som i den populære kys-og-kør zone foran skolen på Sdr. Fælledvej, og det er en fordel for flere af vores elever i specialklasserne. Af- og påstigning kan tage lidt længere tid, da eleverne, som skal med taxa-bus, kommer fra forskellige klasser”.

Kasper Bak slutter af med at påpege, at: ”Det er fortsat vigtigt, at der kommer en god løsning på de trafikale udfordringer omkring skolen for alle vores elever”.

For yderligere oplysninger eller kommentarer kontakt:

Mads Nikolajsen, formand for børne- og ungdomsudvalget i Norddjurs Kommune
Mobil: 61 28 63 27

Kasper Bak Sørensen, afdelingsleder på Auning Skole
Mobil: 24 76 30 45

Nyhedsdato: 20.09.2018