Find en af kommunens andre hjemmesider

Flere af Norddjurs Kommunes institutioner og afdelinger har egen hjemmeside. Du kan finde dem her ved at vælge emne og herefter vælge den hjemmeside, du vil gå til.

Gå ind på den valgte hjemmeside

69 foreninger får støtte

Netværk for veteraner, værksted for ældre mænd og skydning for børn med ADHD. Det er nogle af de 69 initiativer, der får støtte fra Norddjurs Kommunes frivilligpulje i 2018.

Den 14. marts godkendte voksen- og plejeudvalget frivilligrådets indstilling til fordeling af frivilligpuljen i Norddjurs Kommune. Samlet set kommer 663.135 kr. ud at arbejde i 69 forskellige foreninger og frivilliggrupper, der gør en forskel for borgere fra Norddjurs Kommune. Frivilligpuljen støtter frivillige sociale initiativer for blandt andet udsatte børn og unge, ældre, handicappede, flygtninge og kronisk syge.

Rekordhøjt antal ansøgere

De i alt 84 indkomne ansøgninger er det højeste antal, man indtil nu har modtaget til frivilligpuljen i Norddjurs Kommune. Formand for voksen- og plejeudvalget Lars Møller er glad for, at de mange ildsjæle i Norddjurs Kommune er opmærksomme på muligheden for at få en hjælpende hånd til deres initiativer for kommunens sårbare borgere.

"Vi er stolte over, at der er så mange ildsjæle i Norddjurs, der sætter tid og energi af til at gøre noget for andre. Vi kan se, at frivilliges aktiviteter giver en unik støtte og bidrager til at skabe inkluderende fællesskaber for sårbare borgere i Norddjurs. Derfor er vi glade for at kunne støtte op om de mange forskelligartede tilbud med frivilligpuljen og glæder os til at se midlerne komme ud at arbejde i foreningerne," udtaler Lars Møller, formand for voksen- og plejeudvalget.

Muligt at søge restmidler inden august

Hvis man som frivillig står med en idé, der ikke blev søgt støtte til i første runde, kan man sende en ansøgning til frivilligpuljen inden den 1. august. Der er 102.865 kr. tilbage i puljen til frivillige sociale aktiviteter, der afholdes eller igangsættes inden den 1. marts 2019. Man kan finde mere information om puljen på Norddjurs Kommunes hjemmeside.

For yderligere oplysninger eller kommentarer kontakt:

Kathrine Lund Jacobsen
Klj@norddjurs.dk
Tlf. 23 32 17 90

Nyhedsdato: 20.03.2018