Find en af kommunens andre hjemmesider

Flere af Norddjurs Kommunes institutioner og afdelinger har egen hjemmeside. Du kan finde dem her ved at vælge emne og herefter vælge den hjemmeside, du vil gå til.

Gå ind på den valgte hjemmeside
Forstør eller formindsk teksten på hjemmesiden.
 
 

Vestergade i Auning spærres i uge 19

I uge 19 skal asfaltarbejdet på Vestergade i Auning færdiggøres, og derfor er det nødvendigt at lukke vejen i begge kørselsretninger.

Vejarbejdet i Vestergade skal nu gøres færdigt. Derfor bliver Vestergade lukket i begge kørselsretninger mellem Klibovej og lyskrydset i uge 19. Der vil blive adgang for beboere på strækningen.

Den grove del af arbejdet blev udført i det tidlige forår, desværre med en del forsinkelser på grund af det sene frostvejr. Nu skal den øverste fine asfalt - også kaldet slidlaget - lægges ud og afstribningen skal tegnes op. Den type arbejde kræver en større sikkerhedszone for mandskabet på vejen og derfor lukkes der denne gang for kørsel i begge retninger.

"Vi håber, at kunne åbne vejen igen allerede om onsdagen, så vi ikke forstyrrer trafikken i Kristi Himmelfartsferien" oplyser Stig Jensen, Vejingeniør i Norddjurs Kommune. Han kan også fortælle, at fortovet er blevet rykket en anelse i forbindelse med etableringen af Trafikknudepunktet, samt, at der er etableret en venstresvingsbane til busserne, så de kan komme ind på den nye busplads.

Venstresvingsbane og indkørslen til Centervej laves også i uge 19

Der skal også laves en vestresvingsbane på Vestergade ind til Centervej. Derfor lukkes der for trafik på en længere strækning end sidst. Der kommer indkørsel til Centervej og centerområdet via Klibovej.

I samme omgang laves det sidste vejarbejde på udvidelsen af indkørslen til Centervej. Det kan dog blive nødvendigt kort at lukke indkørslen til Centervej igen, mandag den 14. maj, for at lægge det sidste lag asfalt.

For yderligere oplysninger og kommentarer:

Lotta Dybdahl Sandsgaard,
Miljø- og kulturdirektør
Tlf.: 89 59 10 07
mobil 40 44 90 22
Mail: lds@norddjurs.dk

Nyhedsdato: 02.05.2018