Find en af kommunens andre hjemmesider

Flere af Norddjurs Kommunes institutioner og afdelinger har egen hjemmeside. Du kan finde dem her ved at vælge emne og herefter vælge den hjemmeside, du vil gå til.

Gå ind på den valgte hjemmeside

Tag toget og oplev Norddjurs

På Norddjurs Kommunes stand kan messegæster tage toget og få masser af smagsprøver på, hvad man kan opleve i Norddjurs.

Fut fut! I år er der anlagt en helt speciel togbane på Landbrugsmessen Gl. Estrup. Den ligger på Norddjurs Kommunes stand og gæster, der står på toget på Station Norddjurs, vil blive kørt rundt ”på opdagelse i Norddjurs Kommune”.

Målet er, at messegæster skal få øjnene op for, at Norddjurs har meget at byde på for tilflyttere. Derfor vil der køre et modeltog fra Modelparken Danmark rundt om kommunes stand, som børn og voksne kan få en tur på, inden de går indenfor i teltet. I teltet fortæller kommunens medarbejdere om de mange tilbud, kommunen har inden for blandt andet sundhed, mobilitet, it, uddannelse og salg af boliggrunde.

”Vi vil gerne fortælle de familier, der overvejer at flytte væk fra de store byer, at de skal vælge Norddjurs. For Norddjurs har hele pakken: man får rigtig meget hus for pengene, man kan give sine børn en tryg og god barndom, der er masser af ledige jobs – og så bor man tæt på smuk natur,” siger formand for kultur- og fritidsudvalget Lars Østergaard.

”Vi har stor fokus på at få flere tilflyttere til vores kommune og har derfor netop lanceret vores portal for tilflyttere – www.flyttilnorddjurs.dk. Det er et website, som samler al den viden, som nye og kommende tilflyttere har brug for og hvor man kan se film med nogle af dem, som allerede har valgt at flytte til Norddjurs," siger Lars Østergaard.

På standen kan man også i år få testet sin sundhed med de populære sundhedstjek, deltage i en konkurrence og møde politikere fra kommunalbestyrelsen og medarbejdere fra Norddjurs Kommune.

Der er masser at opleve på Norddjurs Kommunes stand – her kan man:

  • Få en gratis tur med modeltoget, som kører rundt om teltet på standen.
  • Få et gratis sundhedstjek. Sundhedsskolen udfører igen i år de populære sundhedstjek og informerer om sine mange andre tilbud. Sundhedsskolens sundhedstjek åben fra kl. 10.30–15.30 begge dage.
  • Deltage i en konkurrence med gode præmier. 
  • Møde medarbejdere fra Norddjurs Kommune samt politikere fra Kommunalbestyrelsen.
  • Få info om Norddjurs som en god bosætningskommune, heriblandt grundsalg og at du får et øget rådighedsbeløb som førstegangshuskøber.
  • Få mere at vide om den digitale hotline og www.flyttilnorddjurs.dk
  • Høre om Norddjurs Kommunes udvikling af gode mobilitetsløsninger og om Mobil- og bredbåndsprojektet, der arbejder med at udvikle den digitale infrastruktur i Norddjurs Kommune.

Messen finder sted den 26. og 27. maj fra kl. 9.00 – 16.30 begge dage og foregår ved herregården Gl. Estrup ved Auning. Norddjurs Kommunes stand er åben hele messens åbningstid og ligger ud til messens hovedvej Vej A mellem parkeringspladsen og Store ring, ved siden af Auning-teltet. Kig efter modeltoget.

For yderligere oplysninger eller kommentarer kontakt:

Line Skov Randrup
Kommunikationsmedarbejder
lisr@norddjurs.dk
Tlf. 24 89 96 55

Nyhedsdato: 25.05.2018