Find en af kommunens andre hjemmesider

Flere af Norddjurs Kommunes institutioner og afdelinger har egen hjemmeside. Du kan finde dem her ved at vælge emne og herefter vælge den hjemmeside, du vil gå til.

Gå ind på den valgte hjemmeside

Fuldt hus på en varm maj aften i Allingåbro

"Det er ikke så farligt" fik Flemming Mølgaard, foreningskonsulent fra DGI Østjylland, beroliget de omtrent 125 foreningsfolk, der var mødt op på invitation af afdelingen for Kultur, biblioteker og fritid, samt Velfærdssekretariatet i Norddjurs Kommune.

På trods af den varme solrige majaften havde engagerede foreningsfolk fra hele kommunen og fra mange typer af foreninger valgt at bruge deres aften på at blive klogere på den kommende nye Persondataforordning.

Uanset om man er fra en spejdertrup, en idrætsforening, en bridgeklub, gigtforening, en musikforening eller noget helt andet, så har de alligevel noget til fælles nemlig håndteringen af oplysninger om deres medlemmer. Derfor blev der stillet mange spørgsmål om medlemslister, fotografering ved en turnering, mailudveksling, kontaktoplysninger på ledere osv.

"Det er jo for jeres medlemmers skyld skal I huske" mindede en veloplagt Flemming Mølgaard om, da deltagerne havde arbejdet med egen forening og oplysninger om medlemmerne, og der blev samlet op på spørgsmål igen.

Fritidskonsulent fra Norddjurs Kommune Kia Skov Rosenbrock bekræftede derudover, at deltagerne ville få tilsendt de relevante dokumenter.

Dem, der ikke var med på denne varme aften i administrationsbygningen i Allingåbro i Norddjurs Kommune, er også velkomne til at kontakte afdelingen og høre nærmere om muligheden for at få hjælp.

Flere oplysninger

Kia Skov Rosenbrock
Fritidskonsulent
Miljø- og kulturforvaltningen
Email: ksr@norddjurs.dk
Telefon: 89 59 40 86

Nyhedsdato: 23.05.2018