Find en af kommunens andre hjemmesider

Flere af Norddjurs Kommunes institutioner og afdelinger har egen hjemmeside. Du kan finde dem her ved at vælge emne og herefter vælge den hjemmeside, du vil gå til.

Gå ind på den valgte hjemmeside

Åbent Hus ved Enslevgården – aktiv aften i det fri

Torsdag den 31.maj kl.17-20 inviteres du til Åbent Hus på Enslevgården.

Enslevgården ligger i skønne naturomgivelser lige vest for Grenaa og torsdag den 31.maj kl.17-20 inviterer Norddjurs Kommune sammen med en række foreninger til Åbent Hus, hvor især udenomsarealerne vil blive taget i brug.

Der er lagt op til en aktiv og hyggelig aften for alle borgere, der har lyst til en aften i det fri. Man kan bla. prøve kræfter med bue og pil, få gode råd til lystfiskeri, komme på en guidet tur i den omkringliggende natur, eller hvis man er til et lidt hurtigere tempo komme med orienteringsløbere på en lidt kortere eller længere løbetur med poster. Derudover vil man også kunne gætte med til hønseskidnings-spillet eller blot hygge sig med snobrød ved bålet.

Kommunen er i gang med at afklare, hvad der skal ske på området ved Enslevgården i forbindelse med etablering af en naturaktivitetsplads på stedet. Der bliver en række arrangementer og aktiviteter i maj og juni måned for at vise mulighederne i området, så flere borgerne også fremover vil gøre brug af området til aktiviteter og samvær i det fri. Så udover torsdag den 31.maj arrangeres der jazz den 21. juni og friluftstur den 23.juni, hold øje med oplev.norddjurs.dk og læs mere.

FAKTA

Enslevområdet, på kanten af Kolindsund, er i dag et rekreativt område med mangeartede fritidsaktiviteter og med et godt forbundet net af naturstier. Norddjurs Kommune ejer en stor del af området inklusiv Enslevgården, som i dag anvendes som fritidssted for lokale foreningers forskellige aktiviteter.

Enslevgården er en kommunal ejet ejendom, som anvendes som fritidssted for forskellige aktiviteter og fungerer som samlingssted for foreninger. Gårdens udenomsarealer er indrettet med shelters, bålsted, madpakkehus og kanobro. Faciliteterne er offentligt tilgængelige og forbindes via kløverstierne til Grenaa by, havn, strand og plantage.

Flere oplysninger

Kia Skov Rosenbrock
Fritidskonsulent
Email: ksr@norddjurs.dk
Telefon: 89 59 40 86

Nyhedsdato: 29.05.2018