Find en af kommunens andre hjemmesider

Flere af Norddjurs Kommunes institutioner og afdelinger har egen hjemmeside. Du kan finde dem her ved at vælge emne og herefter vælge den hjemmeside, du vil gå til.

Gå ind på den valgte hjemmeside

Jazz og kanotur – Endnu mere gang i Enslevgården for alle

Norddjurs Kommune inviterer til endnu flere arrangementer ved Enslevgården.

Det varme og tørre vejr indbyder til mange aktiviteter og arrangementer i det fri til lands og til vands. Norddjurs Kommune er i gang med at afklare, hvad området ved Enslevgården lige vest for Grenaa kan bruges til. Derfor bliver borgerne inviteret til en række arrangementer for at opleve mulighederne i det naturskønne område.

De næste to arrangementer, der er på vej, foregår således den 21.juni og den 23.juni. Torsdag aften den 21.juni kl.19-21 er der mulighed for at tage picnickurven med og opleve Jazz i det fri i de grønne omgivelser ved Enslevgården. Det er orkesteret New Jazz Trio, der spiller livsglad jazz. Trioen består af Eline Engholm, Morten Haugshøj og Thomas Løkke Læssøe. Og det er bare at møde op og lytte til de glade jazz-toner. Kommunen er vært ved kaffe fra Kama.

Lørdag den 23. juni kl.10-13 kan man komme med på en kanotur fra Grenaa ud til Enslevgården og prøve den blå vej derud. Hvis man mere er til fast jord under fødderne, kan man komme på en guidet tur, hvor der vil blive fortalt om områdets kulturhistorie og landskabet. Det er ligeledes gratis at deltage, men hvis man vil sikre sig en plads i en kano, er det nødvendigt at melde sig til senest den 21.juni på mail fritid@norddjurs.dk.

Fakta

Enslevgård, på kanten af Kolindsund, er i dag et rekreativt område med mangeartede fritidsaktiviteter og med et godt forbundet net af naturstier. Norddjurs Kommune ejer en stor del af området inklusiv Enslevgården, som i dag anvendes som fritidssted for lokale foreningers forskellige aktiviteter.

Enslevgården er en kommunal ejet ejendom, som anvendes som fritidssted for forskellige aktiviteter og fungerer som samlingssted for foreninger. Gårdens udenomsarealer er indrettet med shelters, bålsted, madpakkehus og kanobro. Faciliteterne er offentligt tilgængelige og forbindes via kløverstierne til Grenaa by, havn, strand og plantage.

Flere oplysninger

Jesper Stubsgaard Holst
Fritidskonsulent
Kultur, biblioteker og fritid
Norddjurs Kommune
Email: jsuh@norddjurs.dk 
Telefon: 89 59 40 75

Eller:

Heidi Jensen Madsen
Miljø- og Kulturforvaltningen
Email:hej@norddjurs.dk
Telefon: 89 59 40 03

Nyhedsdato: 08.06.2018