Find en af kommunens andre hjemmesider

Flere af Norddjurs Kommunes institutioner og afdelinger har egen hjemmeside. Du kan finde dem her ved at vælge emne og herefter vælge den hjemmeside, du vil gå til.

Gå ind på den valgte hjemmeside

Puljecafé – Norddjurs Kommune hjælper den gode idé på vej

Der er frist for at søge kommunens puljer på kultur- og fritidsområdet den 1.marts 2018. Derfor inviterer Norddjurs Kommune og afdelingen for Kultur, biblioteker og fritid til Puljecafé den 31.1.2018 i Pavillonen i Grenaa.

Går du med en idé eller et projekt, der hører til under kultur - og fritidsområdet, kan du med fordel måde op til Puljecafé den 31.januar i Pavillonen i Grenaa kl.17-18.30. Her vil der blive fortalt om de kriterier og krav, der er for at kunne komme i betragtning til de forskellige puljer som Kultur- og fritidsudvalget råder over.

De to puljer, der har frist nu den 1.3. 2018, er Udviklingsprojekter på Fritidsområdet og Midler til mindre kulturprojekter. Det er puljer, der f.eks. har været med til at støtte alt fra kunstudstillinger, teaterforestillinger, kreative workshops for børn til workshop for piger for at udbrede skate-sporten og foreningsarrangement for at tiltrække nye medlemmer.

Kultur- og fritidsudvalget råder også over andre puljer og muligheder for støtte, hvilket man kan få overblik over ved at gå ind på hjemmesiden. Her vil man også kunne finde ansøgningsskema og generelle informationer om krav og kriterier for de forskellige andre puljer på området.

Puljecafeen er en måde at hjælpe den gode idé eller initiativ på vej og der opfordres derfor til, at man søger puljerne og gerne tager imod tilbuddet om sparring og gode råd, så man rammer kriterierne, når man søger.

Hvis man gerne vil med til Puljecafé skal man tilmelde sig inden den 29.1. på mail fritid@norddjurs.dk og ellers er det altid en mulighed at kontakte afdelingen og læse nærmere på kultur og fritids hjemmeside.

For yderligere oplysninger eller kommentarer kontakt:

Maria Work Nygård
rmwn@norddjurs.dk
Tlf.: 89 59 40 71

Nyhedsdato: 16.01.2018