Find en af kommunens andre hjemmesider

Flere af Norddjurs Kommunes institutioner og afdelinger har egen hjemmeside. Du kan finde dem her ved at vælge emne og herefter vælge den hjemmeside, du vil gå til.

Gå ind på den valgte hjemmeside

Opfordring til at søge kultur- og fritidsmidler

Efter en velbesøgt Puljecafé, hvor information om kriterier og muligheder for at søge midler på kultur- og fritidsområdet blev foldet ud, ser forvaltningen frem til at modtage ansøgninger inden 1.marts.

Miljø- og kulturforvaltningen afholdte i slutningen af januar en Puljecaf'e, hvor konsulenterne på Kultur- og fritidsområdet fortalte de fremmødte om, hvordan man søger kultur- eller fritidsmidler.

Flere af de fremmødte blev positivt overrasket over, at det ikke er så omstændeligt som man måske kunne forestille sig. Derudover blev der lagt vægt på, at konsulenterne gerne giver sparring og gode råd og vejledning til, hvordan man søger og får udfyldt ansøgningsskemaet.

Puljecafeen blev afholdt med det formål at hjælpe dem, der har en god idé til et kultur- eller fritidsprojekt eller arrangement, så der sikres, at masser af aktiviteter og arrangementer også bliver realiseret i 2018 til glæde for borgerne i Norddjurs Kommune.

Forvaltningen ser derfor frem til at modtage mange ansøgninger og gør opmærksom på, at ansøgningsskemaerne findes på kommunens hjemmeside: www.norddjurs.dk/borger/kultur-frtid/soeg-penge, og ellers kan man altid kontakte forvaltningen direkte på fritid@norddjurs.dk.

Fristen er 1.marts for tre af puljerne, så det er nu, at man skal finde ansøgningsskemaerne og begynde at gøre sig overvejelser om, hvordan man får den gode idé til at blive til virkelighed.

For yderligere oplysninger eller kommentarer kontakt:

Kia Skov Rosenbrock
ksr@norddjurs.dk
Tlf.: 89 59 40 86

Maria Work Nygård
rmwn@norddjurs.dk
Tlf.: 89 59 40 71

Nyhedsdato: 13.02.2018