Find en af kommunens andre hjemmesider

Flere af Norddjurs Kommunes institutioner og afdelinger har egen hjemmeside. Du kan finde dem her ved at vælge emne og herefter vælge den hjemmeside, du vil gå til.

Gå ind på den valgte hjemmeside

Hvem skal have handicapprisen 2018?

Nu er det igen blevet tid til at indstille kandidater til årets handicappris, som uddeles til den eller de, der har ydet en særlig indsats for borgere med handicap i Norddjurs Kommune.

Alle kan indstille en enkeltperson, en virksomhed, en institution, en forening eller en organisation til at modtage handicapprisen. Indstillingen skal være begrundet med en kort beskrivelse af ét eller flere eksempler på, hvordan prismodtageren har ydet en særlig indsats for borgere med handicap.

Handicapprisen skaber fokus på de gode eksempler

"Vi ønsker med handicapprisen at skabe opmærksomhed omkring tiltag og initiativer, der forbedrer vilkårene for borgere med handicap og giver dem mulighed for at deltage i samfundslivet som andre borgere. Vi håber derfor, at modtage mange forslag til kandidater til årets handicappris" siger formand for handicaprådet i Norddjurs Kommune, Peter Hjulmand.

Handicapprisen er stiftet af Norddjurs Kommune og blev første gang uddelt i 2010. Siden da har både erhvervsdrivende, foreninger og enkeltpersoner modtaget prisen.

Sidste år modtog Museum Østjylland i Grenaa prisen for museets store arbejde med og fokus på tilgængelighed og brugerinddragelse.

Prisen uddeles på voksen- og plejeudvalgets møde den 27. november 2018.

Frist for indsendelse af forslag: Mandag den 17. september 2018.

På www.norddjurs.dk/handicappris kan du læse mere om handicapprisen.

Forslag til kandidater sendes på e-mail til: klj@norddjurs.dk

Billede fra prisuddelingen 2017

Nyhedsdato: 16.08.2018