Find en af kommunens andre hjemmesider

Flere af Norddjurs Kommunes institutioner og afdelinger har egen hjemmeside. Du kan finde dem her ved at vælge emne og herefter vælge den hjemmeside, du vil gå til.

Gå ind på den valgte hjemmeside

Peace, Love and Understanding - Genoplev hippietiden med Bo Jacobsen

”Vi prøvede at gentænke det hele og skabe en ny verdensorden baseret på kærlighed.” Sådan fortæller musikeren Bo Jacobsen om det hippie oprør, han selv var en markant del af i slut-60’erne.

Hippietiden var et fredeligt oprør, som gjorde op med borgerlighedens firkantede huse, trygheden og de herskende normer. Det kom tydeligst til udtryk i musikken, hvor man lod sig inspirere af Østens mystik og den vilde rock med store navne som Bob Dylan, Jimi Hendrix og The Doors.

Nu tager Bo Jacobsen sin akustiske guitar med til Ørum Bibliotek på Norddjurs. Her holder han et foredrag om hippietiden med billeder og musik, som han selv spiller i live-samspil med Nicolai Huse Jacobsen på el-guitar. Der vil også være udpluk af hippietidens musik på lp og cd. Ud over foredraget, billederne og musikken serveres der hippie-gryde og stener-snegle, så tilhørerne kommer i den helt rette stemning.

Om Bo Jacobsen

Bo Jacobsen var med i hippie bevægelsens fortrop og var bl.a. med i Thy-lejren, som man kan læse om i Peter Øvig Knudsens ”Hippie 1 + 2”. Jacobsen var anerkendt som en af sin tids bedste musikere og medlem af det legendariske band, ’Blue Sun’, som spillede opvarmning for Jimi Hendrix, da han gæstede Vejlby-Risskov hallen i 1970.

Arrangementet er del af Rethink 2017

Tid og sted:

Mandag d. 25. september
Kl. 18 - ca. 20
Ørum Bibliotek
Skolebakken 43
8586 Ørum

Pris for mad og tidsrejse:

75 kr. Købes via www.norddjursbib.dk eller på biblioteket.

Sidste frist for tilmelding er onsdag d. 20/9

Yderligere information:

Thomas Olesen, kulturformidler
E-mail: tho@norddjurs.dk
Tlf.: 89 59 30 02

Nyhedsdato: 19.09.2017