Find en af kommunens andre hjemmesider

Flere af Norddjurs Kommunes institutioner og afdelinger har egen hjemmeside. Du kan finde dem her ved at vælge emne og herefter vælge den hjemmeside, du vil gå til.

Gå ind på den valgte hjemmeside

Jobcentret udskriver app-konkurrence

Norddjurs Kommunes jobcenter har udskrevet en konkurrence om udvikling af en eller flere apps, der skal lette kommunikationen mellem borgere, virksomheder og jobcentret.

Jobcentret i Norddjurs Kommune har netop udskrevet en konkurrence om udvikling af en eller flere apps, som kan gøre det nemmere for borgere og virksomheder at kommunikere med jobcentret og vice versa.

I samarbejde med erhvervslivet og de lokale uddannelsesinstitutioner, som er repræsenteret i dommerpanelet, vil kommunen forsøge at finde frem til et bud på, hvordan brugen af moderne kommunikationsteknologi kan skabe en smidig og uformel kommunikation mellem jobcenter, ledige, arbejdsgivere/virksomheder.

App-konkurrencen er en oplagt mulighed for IT-innovationsmiljø i kommunen fx virksomheder i Game HUB’en, IT-studerende og alle andre, som interesserer sig for og kan programmere og udvikle apps. Vinderbidraget honoreres med en præmier på kr. 25.000.

Chef for virksomhed, integration og beskæftigelse i Norddjurs Kommune, Erik Holck Hansen udtaler:

"Vi er overbevist om, at apps til kommunikation mellem samarbejdspartnere og borgere vil give både bedre information og forbedre den kontakt mellem parterne. Vores jobcenter oplever også, at brugen af smartphones efterhånden er den form, som de yngre borgere helst vil kommunikere på, og de fleste ældre er også blevet brugere af eller er teknologiske parate til at anvende moderne løsninger og IT."

Konkurrencen er åben for alle, og bidragene til konkurrencen skal være indsendt senest mandag den 20. november 2017 kl. 12.00.

Onsdag den 29. november afholdes et større pitch-event for fire udvalgte bidrag præsenteres for dommerpanelet, som efterfølgende finder vinderbidraget og præmien overrækkes.

I dommerpanelet er repræsentanter for erhvervslivet, IT-udviklere, uddannelsesinstitutioner og kommunen:

  • Ejer af PlayOn, en virksomhed i Game HUB’en, Grenaa
  • Claus Elkjær, Filialdirektør, Danske Bank, Grenaa afdeling
  • Jens Højlund, Viden Djurs
  • Lars Nielsen, Partner i Sonne & Nielsen, som udvikler software til jobcentre
  • Mads Kempel Sørensen, IT-chef, Norddjurs Kommune
  • Tonny Olsen, Chef for Borgerservice og digitalisering, Norddjurs Kommune
  • Michael Engelsbæk, Erhvervs- og arbejdsmarkedsdirektør, Norddjurs Kommune

Se konkurrencebeskrivelsen (pdf)

Nyhedsdato: 25.10.2017