Find en af kommunens andre hjemmesider

Flere af Norddjurs Kommunes institutioner og afdelinger har egen hjemmeside. Du kan finde dem her ved at vælge emne og herefter vælge den hjemmeside, du vil gå til.

Gå ind på den valgte hjemmeside

Indkørsel til Kirkegade i Auning lukkes

Etablering af det nye trafikknudepunkt i Auning starter mandag den 6. november.

Trafikknudepunktet kommer til at ligge der, hvor man i dag kan køre fra Vestergade ind til Kirkegade, når man kommer fra øst. Indkørslen bliver derfor lukket permanent.

Til gengæld er Norddjurs Kommune ved at etablere en venstresvingsbane fra Juels Gade ind til Kirkegade, og der arbejdes på at få tilladelse til en venstresvingsbane fra Vestergade ind til Centervej. Derudover bliver indkørslen til Centervej udvidet og mere synlig.

Som noget af det første graves Kirkegade op ved Vestergade. Dette sker for at undersøge, hvordan ledningerne ligger under vejen. Der kan derfor gå lidt tid, før anlægsarbejdet fortsættes netop der.

Trafikknudepunktet er en del af en større omdannelse af Auning bymidte. Trafikknudepunktet kommer til at samle alle de busser, der kører gennem byen. Der anlægges et nyt bytorv med en skulpturel legeplads udformet som en svane samt et offentligt toilet. Ved Centervej synliggøres indkørslen med et mindre torv og pladsen ved Torvegade får et løft. Materialer og formsprog er inspireret af byens tætte tilknytning til Gammel Estrup. For eksempel vil de klassiske betonfliser blive kombineret med røde teglklinker.

For yderligere oplysninger og kommentarer:

Lotta Dybdahl Sandsgaard,
Miljø- og kulturdirektør
Tlf.: 89 59 10 07 / mobil 40 44 90 22
Mail: lds@norddjurs.dk

Nyhedsdato: 03.11.2017