Find en af kommunens andre hjemmesider

Flere af Norddjurs Kommunes institutioner og afdelinger har egen hjemmeside. Du kan finde dem her ved at vælge emne og herefter vælge den hjemmeside, du vil gå til.

Gå ind på den valgte hjemmeside
Forstør eller formindsk teksten på hjemmesiden.
 
 

Bedre mobilforbindelser på vej

I Tranehuse ved Glesborg er Norddjurs Kommune i fuld gang med at etablere en mobilmast, som skal forbedre mobildækningen i området.

På Skippershovedvej i Tranehuse, Glesborg etablerer Norddjurs Kommune en mobilmast, som forventes at stå klar den 2. juni 2017. Når masten er etableret, kan teleoperatører efterfølgende montere antenner, som skal være med til at sikre en bedre mobildækning.

TT Netværket (Telenor og Telia), TDC samt 3 har allerede meldt ud, at de vil anvende masten.

”Vi har haft et rigtig godt samarbejde med Norddjurs Kommune. En god mobildækning bliver en vigtigere og vigtigere del af vores allesammens hverdag: Derfor er jeg rigtig glad for, at Norddjurs Kommune tager et medansvar. Det gør, at vi i fællesskab har mulighed for at sikre borgerne i Norddjurs en langt bedre mobildækning,” siger netværksdirektør i Telenor, Peter Ditlev Nødbak.

Norddjurs Kommune har sammen med teleindustrien udpeget området, hvor masten nu er etableret i. For Norddjurs Kommune er det ikke kun vigtigt, at teleindustrien bliver hørt, men også borgerne, som skal bo tæt på masten. Blandt andet derfor har forløbet og den endelige placering af masten været længere undervejs end først antaget.

Uden det gode samarbejde mellem kommunen og teleindustrien ville man ikke kunne have løst problematikken med mobildækningen i Tranehuse området.

Også Norddjurs Kommunes borgmester Jan Petersen er glad for, at masten snart står færdig og udtaler:

”Det er altid dejligt at se, at de beslutninger, vi træffer i kommunalbestyrelsen, giver resultat. Også at vi kommer langt ved at indgå i dialog og partnerskab med teleindustrien, når vi skal forbedre mobildækningen i Norddjurs.”

For yderligere oplysninger eller kommentarer kontakt:

Maiken Bjerre Sørensen, projektleder, IT- og digitalisering
mbs@norddjurs.dk
Mob.: 29 39 68 27

Nyhedsdato: 29.05.2017