Find en af kommunens andre hjemmesider

Flere af Norddjurs Kommunes institutioner og afdelinger har egen hjemmeside. Du kan finde dem her ved at vælge emne og herefter vælge den hjemmeside, du vil gå til.

Gå ind på den valgte hjemmeside
Forstør eller formindsk teksten på hjemmesiden.
 
 

Brug den digitale plakatsøjle!

Er du til kultur, fritid og oplevelser?

Nu lanceres facebooksiden Norddjurs - en del af Kulturby 2017. Siden giver et hurtigt og nemt overblik over begivenheder i Norddjurs og det sprudlende kultur- og fritidsliv i Norddjurs Kommune.

Hjælp os med at hjælpe hinanden

Budskabet er klart! Synergi opnås, når borgere inviterer til og deler hinandens begivenheder og opslag. Giv siden et "like", "synes godt om" for at indgå i et fællesskab og netværk, hvor informationerne er brugbare, let tilgængelige og spredes hurtigt.

Facebooksiden skal bruges til at oplyse borgerne i Norddjurs Kommune om kultur- og fritidsarrangementer. Tilslutningen til diverse begivenheder og oplevelser i kommunen afhænger blandt andet af markedsføringen gennem de sociale netværk. Chef for kultur, biblioteker og fritid Trine Grejsen udtaler:

"Det er vigtigt, at mange tager den nye facebookside til sig og deler budskabet med de mange gode kultur- og fritidsoplevelser i Norddjurs, så flest muligt deltager i årets arrangementer".

Formål og baggrund med siden

Siden har til formål, at synliggøre det spændende kultur- og fritidsliv, der føres i 2017. Den fungerer som en digital udgave af en gammeldags plakatsøjle, men med mulighed for også at kunne knytte netværk, gå i dialog, lytte og udvise åbenhed

Tilstedeværelsen på Facebook hænger sammen med – og understøtter – øvrige kommunikationskanaler-og indsatser, som fx www.rethink2017.norddjurs.dk.

Norddjurs Kommune ønsker en side, som sprudler af et mangfoldigt liv og muligheder for den enkelte borger.

"Med siden vil vi også give alle relevante aktører mulighed for at dele arrangementer og lignende, så indholdet bliver både aktuelt, underholdende og inspirerende", slutter Trine Grejsen og henviser til at aktører skal kontakte Norddjurs Kommune gennem www.rethink2017.norddjurs.dk, hvis de har et projekt eller et arrangement, som har interesse for borgerne og gæster i Norddjurs, og som skal på "plakatsøjlen".

For yderligere oplysninger eller kommentarer kontakt:

Thomas Odgaard Dalgaard,
Projektleder
Kultur, biblioteker og fritid
Norddjurs Kommune
Mail: tod@norddjurs.dk
Tlf.: 29 11 67 79

Nyhedsdato: 16.05.2017