Find en af kommunens andre hjemmesider

Flere af Norddjurs Kommunes institutioner og afdelinger har egen hjemmeside. Du kan finde dem her ved at vælge emne og herefter vælge den hjemmeside, du vil gå til.

Gå ind på den valgte hjemmeside
Forstør eller formindsk teksten på hjemmesiden.
 
 

Topmøde for finanssektoren på Djursland

Overvismand Michael Svarer er hovedtaler til et topmøde for finanssektoren, hvor temaet er: Hvordan skabes der endnu mere vækst og erhvervsudvikling på Djursland. Mødet er arrangeret af Djurslands UdviklingsRåd.

Det går rigtig godt med vækst og erhvervsudvikling på Djursland, men det får ikke Djurslands UdviklingsRåd (DUR) til at læne sig tilfredse tilbage. Tværtimod. Djurslands Udviklingsråd har inviteret aktører fra finanssektoren til dialog under overskriften: ’Kapital til vækst” mandag den 26. juni 2017.

Det er meget vigtigt, at vi sætter fokus på sammenhængen mellem kapital og vækstpotentiale for erhvervslivet på Djursland, mener borgmester i Norddjurs Kommune og formand for DUR, Jan Petersen:

”På hele Djursland står vi sammen om at skabe vækst. Det lykkes, fordi vi både politisk og i erhvervslivet tager ansvar for at skabe de bedste rammer, og det ønsker vi også i forhold til den fremtidige vækst. Jeg forventer, at vi får en god dialog om de økonomiske forhold, der henholdsvis fremmer og hæmmer væksten”, siger borgmesteren.

DUR er et samarbejde mellem Norddjurs og Syddjurs Kommuner om erhvervsudvikling og erhvervsfremme. Med i rådet er Region Midtjylland, Djurslands Landboforening og arbejdsmarkedets parter. Seminaret ’Vejen til kapital’ henvender sig til centrale aktører inden for finanssektoren.

Seminaret samler vigtige spillere inden for finanssektoren på Djursland og lægger op til paneldiskussioner mellem de forskellige aktører, der deltager.

Overvismand ved De Økonomiske Råd og professor på Aarhus Universitet Michael Svarer er hovedtaler på seminaret og giver sit bud på de økonomiske og politiske udfordringer i dansk økonomi lige nu. Henrik Vad fra Flexfunding fortæller om alternative finansieringskilder.

”Det giver os en enestående mulighed for at diskutere betingelser for at fremme væksten lokalt. Vi vil debattere, om de gode betingelser for udvikling er til stede, når der skal rejses kapital til vækst. Jeg ser frem til at få gode bud på, hvad der skal til for at forbedre de finansielle betingelser for erhvervslivet”, siger borgmester i Syddjurs Kommune, Claus Wistoft.

Fakta:

Djurslands UdviklingsRåd (DUR) er et samarbejde mellem Norddjurs og Syddjurs Kommuner om erhvervsudvikling og erhvervsfremme. Med i rådet er Region Midtjylland, Djurslands Landboforening og arbejdsmarkedets parter.

DUR er sammensat af 5 repræsentanter for hver af de 2 kommuner, 1 repræsentant for arbejdsgiverorganisationerne, 1 repræsentant for lønmodtagerorganisationerne, 1 repræsentant for Djurslands Landboforening, samt 1 repræsentant for hhv. Aarhus Lufthavn og Grenaa Havn.

Billedtekst: Overvismand ved De Økonomiske Råd og professor på Aarhus Universitet Michael Svarer er hovedtaler, når DUR holder seminar om vækst- og erhvervsudvikling.

For yderligere oplysninger eller kommentarer kontakt:
Chefkonsulent Lene Helbo Bachmann
Mail: lhb@norddjurs.dk
Tlf. 89 59 40 74

Nyhedsdato: 16.06.2017