Find en af kommunens andre hjemmesider

Flere af Norddjurs Kommunes institutioner og afdelinger har egen hjemmeside. Du kan finde dem her ved at vælge emne og herefter vælge den hjemmeside, du vil gå til.

Gå ind på den valgte hjemmeside
Forstør eller formindsk teksten på hjemmesiden.
 
 

Nu skal Norddjurs’ virksomheder være blandt de bedste på internettet

Digitalisering kan nemlig sætte fuld gang i hele Danmarks vækst, eksport og jobskabelse.

I et stærkt samarbejde mellem Erhverv Norddjurs og Succes Online - et initiativ af Google i samarbejde med Erhvervsstyrelsen, PwC, DI, IVÆKST mfl. - tilbydes lokale virksomheder nu to gratis workshops, der har til formål at gøre dem blandt de bedste på nettet.

Danmark kan blive et meget rigere land

Digitalisering kan nemlig sætte fuld gang i hele Danmarks vækst, eksport og jobskabelse. Rapporter fra bl.a. Boston Consulting Group (BCG) peger på, at Danmark kan blive et meget rigere samfund, hvis vi formår at omfavne digitaliseringens mange muligheder.

"Digitalisering er kommet for at blive. I Danmark har vi en unik chance for at få mest muligt ud af digitaliseringen, hvis de små- og mellemstore virksomheder udnytter potentialet til fulde. Ifølge Boston Consulting Group kan vi i Danmark skabe 150.000 nye jobs frem mod 2020. Dette har også stor betydning for den enkelte virksomhed. Da over 50 % af al detailhandel i Danmark kommer til at foregå digitalt i 2020, vil det blive markant sværere at drive en succesfuld virksomhed uden en god online tilstedeværelse. Heldigvis er der masser af gode kræfter, der gerne vil hjælpe – både offentlige og private. Så det er bare om at komme i gang, for det bliver ikke lettere af, at man venter længere." Udtaler Jesper Eiby Christoffersen, Ansvarlig for små og mellemstore virksomheder hos Google Danmark.

Nu er turen kommet til Norddjurs

Erhverv Norddjurs tilbyder Succes Onlines forløb gratis til et begrænset antal lokale virksomheder. De to Succes Online-workshops dækker bl.a. over søgemaskinemarkedsføring, sociale medier og e-mailmarkedsføring. Hver deltager får sin egen handlingsplan, der hjælper med at prioritere deres næste digitaliseringsindsats.

Om Succes Online

Succes Online er et initiativ, som hjælper små og mellemstore virksomheder med at udnytte mulighederne, der er kommet med øget digitalisering. Bag initiativet står Google i samarbejde med Erhvervsstyrelsen, DI, Dansk Erhverv, IT-Branchen, FDIH, PwC, ASE og IVÆKST.

De 2 workshops

  • Kick-off: Bliv bedst på nettet tirsdag den 12. september 2017, kl.: 08:00-12:00

  • Værkstedet: Fra tjekliste til handlingsplan: tirsdag den 26. september kl.: 09:00-13:00

Læs mere og tilmeld dig her

Læs mere Succes Online på dinvirksomhedonline.dk

Nyhedsdato: 13.06.2017