Find en af kommunens andre hjemmesider

Flere af Norddjurs Kommunes institutioner og afdelinger har egen hjemmeside. Du kan finde dem her ved at vælge emne og herefter vælge den hjemmeside, du vil gå til.

Gå ind på den valgte hjemmeside

Norddjurs henter ny erhvervs-og miljøchef i AquaDjurs

Ulrik Christensen, nuværende teknisk chef i forsyningsselskabet AquaDjurs, tiltræder som erhvervs-og miljøchef i Norddjurs Kommune d. 1. august.

Det er en kandidat med stort lokalkendskab og et vidt forgrenet netværk, som bliver chef for de godt 30 dygtige medarbejdere i Norddjurs Kommunes miljø-og kulturforvaltning efter sommerferien.

Ulrik Christensen, som pt. er teknisk chef i AquaDjurs, er uddannet ingeniør og har desuden videreuddannet sig på Den Kommunale Lederuddannelse. Han har blandt andet arbejdet med spildevandsplaner, projektledelse og strategier og er vant til at arbejde på tværs i organisationer og have en god kontakt til eksterne partnere. Alt sammen egenskaber, som bliver nyttige i det nye job som erhvervs-og miljøchef, hvor Ulrik Christensen blandt andet får ansvar for Norddjurs’ myndigheds-og udviklingsopgaver på området.

Lotta Sandsgaard, miljø-og kulturdirektør i Norddjurs Kommune, glæder sig til samarbejdet med Ulrik Christensen.

”Han har hjertet med, brænder for Norddjurs, og har en god forståelse for vores virksomheders ønsker og behov - og de lokale forhold, som gør sig gældende. Samtidig har han et rigtigt godt indblik i de komplekse problemstillinger omkring myndighedsbehandling på miljø- og byggeområdet, som han også får ansvaret for”, siger Lotta Sandsgaard, som også fremhæver Ulrik Christensens evne til at skabe relationer og stærke evner som personaleleder.

”Desuden er Ulrik meget udviklingsorienteret og har et godt øje for, hvordan vi kan optimere organisationen og vores servicetilbud til borgerne”, tilføjer hun.

Palle Mikkelsen, direktør i AquaDjurs, ønsker Ulrik Christensen held og lykke med de nye udfordringer.

”Det er lykkeligt, når vi kan være med til at udvikle og videregive gode medarbejdere. Ikke mindst, når de kan bidrage til den fortsatte udvikling af Norddjurs Kommune”, siger han.

Ulrik Christensen fremhæver blandt andet den måde, Norddjurs samtænker miljø-og erhvervsområdet på, som en af grundene til, at han søgte jobbet.

”Norddjurs har – ligesom AquaDjurs – meget fagligt stærke og kompetente medarbejdere. Dem ser jeg frem til samspillet med. Jeg glæder mig også til at samarbejde med det politiske niveau og til den store variation og bredde i opgaverne, som følger med fagområdet.”, siger han.

Den kommende erhvervs-og miljøchef bor på en landejendom lidt udenfor Ebeltoft, er gift med Inge og har to voksne børn.

Der var 17 ansøgere til stillingen.

For yderligere oplysninger eller kommentarer kontakt:
Lotta Dybdahl Sandsgaard
lds@norddjurs.dk
Tlf. 89 59 10 07

Ulrik Christensen
Tlf. 24 88 97 25

Nyhedsdato: 29.06.2017