Find en af kommunens andre hjemmesider

Flere af Norddjurs Kommunes institutioner og afdelinger har egen hjemmeside. Du kan finde dem her ved at vælge emne og herefter vælge den hjemmeside, du vil gå til.

Gå ind på den valgte hjemmeside

Hvem skal have årets handicappris 2017?

Norddjurs Kommune stiftede i 2010 en handicappris, der én gang om året uddeles til den eller de, som har ydet en særlig indsats for borgere med handicap i Norddjurs Kommune.

Nu er tiden kommet til, at der skal indstilles kandidater til prisen for 2017.

Handicapprisen gives til en enkeltperson, en virksomhed, en institution, en forening eller en organisation, der har ydet en særlig indsats til gavn for borgere med handicap bosat i Norddjurs Kommune.

Alle kan indstille en prismodtager. Indstillingen skal være begrundet med en kort beskrivelse af ét eller flere eksempler på, hvordan prismodtagerne har ydet en særlig indsats for borgere med handicap.

"I lighed med sidste år ser vi frem til at modtage en bred vifte af forskellige forslag til kandidater", siger formand for handicaprådet i Norddjurs Kommune, Peter Hjulmand.

Han fortsætter: ""Tidligere har både erhvervsdrivende og foreninger modtaget prisen. Eksempelvis gik prisen sidste år til Kulturforeningen HATS. Vi er i handicaprådet helt sikre på, at der i Norddjurs Kommune findes flere gode initiativer og dermed flere oplagte kandidater til prisen".

Handicaprådet behandler på sit møde i oktober forslag til modtagere af handicapprisen 2017. I november vælger udvalget vinderen. Prisen uddeles på voksen- og plejeudvalgets møde den 28. november 2017.

Frist for indsendelse af forslag er: Mandag den 18. september 2017.

www.norddjurs.dk/handicappris kan der læses mere om handicapprisen.

Forslag til kandidater sendes på e-mail til: rbj@norddjurs.dk

Forslag kan også sendes med post til:

Norddjurs Kommune
Att.: handicaprådet v/ Randi Boll Johnsen
Torvet 3
8500 Grenaa

Der er fuld offentlighed om prisen, og alle indstillede vil blive orienteret om valget af prisvinder.

Flere oplysninger:

Ved spørgsmål kan du kontakte Randi Boll Johnsen i velfærdssekretariatet ved Norddjurs Kommune på tlf. 89 59 40 32.

Billedet er fra uddelingen i 2016, hvor prisen gik til HATS fra Hevring og Teatersildene, som i anledning af prisuddelingen gav et nummer i rådssalen (Vi maler byen rød). 

Nyhedsdato: 18.08.2017