Find en af kommunens andre hjemmesider

Flere af Norddjurs Kommunes institutioner og afdelinger har egen hjemmeside. Du kan finde dem her ved at vælge emne og herefter vælge den hjemmeside, du vil gå til.

Gå ind på den valgte hjemmeside

Fire flygtninge er klar til at styrke integrationen i Norddjurs

Den 23. august blev to kvinder og to mænd med flygtningebaggrund valgt ind i dialogforum for integration i Norddjurs Kommune. De er klar til at arbejde for at styrke integrationen i Norddjurs.

Rådhuset i Grenaa dannede den 23. august rammen om valg til dialogforum for integration. De inviterede var flygtninge og indvandrere i Norddjurs Kommune, da netop disse havde mulighed for at stemme og stille op til valget til dialogforum for integration. Der skulle vælges fire borgere med flygtninge- og indvandrerbaggrund til forummet, som i alt består af 13 medlemmer. De øvrige medlemmer er repræsentanter fra blandt andet kommunalbestyrelsen, børneområdet, uddannelsesområdet og erhvervslivet.

Til valget stillede seks kandidater op og præsenterede sig selv og deres motivation for at komme ind i dialogforum for integration. De valgte medlemmer blev Isaac Levy Andersen fra Iran, Chamsa Machi fra Syrien, Hawazen Hazza fra Syrien og Abdalle Mohamed fra Somalia. Derudover blev der valgt to suppleanter til forummet: Muhammed Zaki Kafet fra Syrien og Yingzhu Chen fra Kina. Medlemmer og suppleanter er valgt for to år.

Nye og gamle

For Chamsa Machi var det et genvalg, da hun også sad i forummet i den seneste periode, og Abdalle Mohamed har tidligere været medlem af det forhenværende integrationsråd i Norddjurs Kommune. For både Isaac Levy Andersen og Hawazen Hazza er det til gengæld en ny rolle, som de glæder sig til at prøve kræfter med.

Fakta

Dialogforum for integration har til formål at styrke integrationen i Norddjurs. Forummet har opstartsmøde den 11. september 2017.

For yderligere oplysninger eller kommentarer kontakt:

Camilla Steskow, sekretær for dialogforum for integration
cws@norddjurs.dk
Tlf. 23 32 17 90

Nyhedsdato: 30.08.2017