Find en af kommunens andre hjemmesider

Flere af Norddjurs Kommunes institutioner og afdelinger har egen hjemmeside. Du kan finde dem her ved at vælge emne og herefter vælge den hjemmeside, du vil gå til.

Gå ind på den valgte hjemmeside

Der er stadig penge til kultur-og fritidsprojekter

Der er fortsat projektmidler under kultur- og udviklingsudvalget i Norddjurs Kommune.

Derfor opfordres lokale foreninger, ildsjæle og projektmagere til at søge tilskud til projekter og arrangementer inden den 1. september. 

Midlerne på Kultur- og fritidsområdet blev også udbudt i foråret 2017. Hvor der blev givet midler til projekter inden for så forskellige emner som kunstprojekter for børn, koncert under og oven vand, litteraturarrangementer, folkedans, synliggørelse af skjulte steder i Norddjurs m.m. og der er fortsat midler at søge på området.

Hermed opfordres foreninger, institutioner, lokale ildsjæle og andre med en god idé til et nyskabende arrangement, eller projekt, der kan udvikle området, til at søger midler til at få realiseret deres idé til gavn og glæde for borgerne og besøgende i Norddjurs.

Der er muligheder for både store og små

Udover de midler der udbydes nu, er der løbende mulighed for at søge et mindre beløb, hvis et projekt i sidste øjeblik er opstået, og man ikke kan få enderne til at nå sammen, her kan der max gives 5.000. Der er også løbende mulighed for at søge til større kulturprojekter, der skal godkendes politisk.

Uanset om det er en stor international festival eller et spændende eftermiddagsarrangement, så er der penge at søge. Så hvis du bare har din gode ide og ikke har prøvet ”sådan noget før”, så giv det en chance, for skemaerne er ikke så komplicerede, og du er altid velkommen til at kontakte forvaltningen direkte for at få vejledning eller møde op til fyraftensmødet den 24.august. 

Hvordan gør man?

Fristen for at søge til mindre kulturprojekter og udviklingsprojekter på fritidsområdet er næste gang den 1.9. Hvilke oplysninger der er brug for i en ansøgning og hvilke kriterier, der er for at projekter kan komme i betragtning til midlerne, kan du læse mere om her.

Torsdag den 24.august inviterer forvaltningen desuden til et fyraftensmøde, hvor der er mulighed for at få overblik over puljer og midler på områderne, samt sparring og konkrete råd og vejledning til at søge. Det foregår på Kirkestien 1 i Allingåbro kl.17-18.30, og man tilmelder sig på mail fritid@norddjurs.dk

Udviklingsprojekter under fritidsområdet – ansøgningsfrist 1.9. 2017 – 275.000 kr.
Midler til mindre kulturprojekter, ansøgningsfrist 1.9.2017 – 70.000 kr.
Midler til større kulturprojekter – løbende – 345.000 kr.

Læs om kriterierne.

Nyhedsdato: 10.08.2017