Find en af kommunens andre hjemmesider

Flere af Norddjurs Kommunes institutioner og afdelinger har egen hjemmeside. Du kan finde dem her ved at vælge emne og herefter vælge den hjemmeside, du vil gå til.

Gå ind på den valgte hjemmeside

COVID-19 og Kommunal- og regionalvalget

Kommunal- og regionalvalget den 16. november 2021 nærmer sig. Norddjurs Kommune følger de sundhedsmæssige anbefalinger, så du som borger kan være tryg ved at møde op og stemme.

Udover at du opfordres til at følge anbefalingerne om afstand, hygiejne og omtanke, gør vi også opmærksom på følgende muligheder for at mindske risikoen for smittespredning:

Forsøg at undgå at stemme fra kl. 16.00-19.00, hvor mange normalt vælger at stemme.

Du har mulighed for at afgive stemme fra din bil. Det kræver, at du registrer dig hos en valgstyrer eller tilforordnet vælger, som vil stå udenfor. Personen vil tage dit valgkort med ind i valglokalet og hente en stemmeseddel til dig, som du kan udfylde udenfor, eventuelt i din bil eller lignende, og lægge den i en stemmekasse, som vil blive bragt til dig.

Du kan også stemme gående udenfor. Kontakt en valgforordnet eller ring på det telefonnummer, som vil være vist ved indgangen til stemmestedet. 

Er du som vælger mere tryg ved anvende eget skriveredskab ved stemmeafgivelsen, kan du frit gøre dette.

Du kan også anvende mundbind. 

Vær opmærksom på at du kan brevstemme indtil fredag den 12. november kl. 16.00.

Vi ønsker alle et godt kommunal- og regionalvalg!

Nyhedsdato: 09.11.2021