Find en af kommunens andre hjemmesider

Flere af Norddjurs Kommunes institutioner og afdelinger har egen hjemmeside. Du kan finde dem her ved at vælge emne og herefter vælge den hjemmeside, du vil gå til.

Gå ind på den valgte hjemmeside

COVID-19 smitteudbrud i Auning

Lokalt smitteudbrud i Auning - smitten er indkredset.

Der har lokalt været et COVID-19 smitteudbrud centreret omkring Gl. Estrup Gartneri

I tæt dialog med Coronaopsporing er smitten blevet indkredset ved at have taget kontakt til alle smittede samt alle nære kontakter og vejledt omkring isolation og tests.

Opdatering:

De seneste smittetal fra sidst på eftermiddagen d. 08-12-2021 viser, at incidenstallet for Auning Sogn har oversteget grænseværdien på 800 for særlige tiltag.

I forhold til eventuelle særlige tiltag i Auning Sogn anbefaler Styrelsen for Patientsikkerhed for nuværende at afvente nye smittetal. Denne tilgang skyldes, at smitten er koncentreret omkring én arbejdsplads. Hvis smitten fortsat stiger, aftales eventuelle tiltag i sognet med Styrelsen for Patientsikkerhed, som vi i Norddjurs Kommune opretholder en tæt dialog med.

Vi står fortsat klar med fuldt beredskab blandt andet ved at kunne tilbyde yderligere isolationsfaciliteter, såfremt Styrelsen for Patientsikkerhed vurderer, at der bliver behov for det.

Vi opfordrer til at følge sundhedsstyrelsens råd og anbefalinger om smitteforebyggelse:

Nyhedsdato: 08.12.2021