Find en af kommunens andre hjemmesider

Flere af Norddjurs Kommunes institutioner og afdelinger har egen hjemmeside. Du kan finde dem her ved at vælge emne og herefter vælge den hjemmeside, du vil gå til.

Gå ind på den valgte hjemmeside

Sikkerhed i den digitale verden

Sikker it-netværk og -systemer er afgørende for vores daglige liv.

Norddjurs Kommune er én ud af i alt 18 partnere fra syv EU -medlemslande, der via CORA-projektet samarbejder om at udvikle digitaliseringen i landdistrikterne i Nordsøregionen, i årene 2017-2021 (CORA = COnnecting Remote Areas with digital infrastructure and services).

Ved at synliggøre fælles udfordringer, afprøve innovative løsninger og udveksle erfaringer, arbejder man sammen om fremtidens avancerede digitalmiljø.

Det gøres ved at partnerne i CORA arbejder med de vigtigste elementer i den digitale kløft, nemlig på at forbedre den digital infrastruktur, den offentlige service og de digitale færdigheder i landdistrikter, og samtidig skabe et miljø, der ”inviterer” til digital innovation i landdistrikter.

I uge 41 afholdes alle 18 partnere i de syv EU-lande CORA Cyber Security Week.

Sikkerhed i den digitale verden

Vi ønsker alle, at vores personlige og forretningsmæssige kommunikation og data er forsvarligt sikret. Vi ønsker at holde onlinesamfundet og økonomien i gang.

Cyberkriminelle angriber ikke computere. De er interesserede i os og vores oplysninger. Vi kan være af interesse for hackere af grunde, som vi ikke forstår. Derfor bør vi være opmærksomme og handle derefter. Vi er nødt til at lære at forblive sikre i den digitale verden. Vi kan sørge for, at vi hver især og sammen som et samfund er sikre på vores digitale rejse.

Du kan lære mere om cybersikkerhed fra de gratis online kurser (på engelsk) på coraproject.eu/training.

Her kan du læse mere om, hvem cyberkriminelle er, hvordan de udfører deres angreb, og hvordan man forhindrer et angreb. Du kan også lære noget om cybersikkerhed i Internet of Things (IoT) og meget mere.

At være sikker i den digitale verden er lettere end du tror. Hold dine adgangskoder stærke, hold din software opdateret, stol ikke på fremmede, tænk inden du klikker og anvend sund fornuft! Hvis du forbliver sikker, hjælper du andre med at være i sikkerhed.

Nyhedsdato: 02.10.2020