Find en af kommunens andre hjemmesider

Flere af Norddjurs Kommunes institutioner og afdelinger har egen hjemmeside. Du kan finde dem her ved at vælge emne og herefter vælge den hjemmeside, du vil gå til.

Gå ind på den valgte hjemmeside

Et farvel til en velrenommeret virksomhed

Nyheden om konkursbegæringen af Aalsrode Tømrerfirmaet A/S i Grenaa i torsdags gjorde i Norddjurs Kommune indtryk.

Der er nemlig ikke kun tale om en velrenommeret virksomhed og arbejdsplads, men også om en af frontløberne i kommunens erhvervsliv og lokalmiljø.

“Det er med stor beklagelse, at et hæderkronet lokalt firma, som Aalsrode Tømrerfirmaet A/S er, har indgivet konkursbegæring. De har igennem mange år været en større aktiv spiller indenfor kommunens erhvervsliv og foreningsliv og har derudover bidraget med over 100 arbejdspladser. Så når en virksomhed af den størrelse lukker, har det selvfølgelig betydning for lokalsamfundet. Som kommune vil vi hjælpe i den situation, firmaet står i, og helt konkret er vi lige nu i dialog med dem omkring vores samarbejdsprojekter samt ansatte i virksomheden, som måtte blive berørt af konkursbegæringen.” udtaler borgmester Jan Petersen.

Hjælpen begyndte i går

Konkret er Jobcentret klar til at rykke ud, og er i kontakt med virksomheden og de relevante arbejdsløshedskasser. Der vil blive sat ind over et bredt felt, da konkursbegæring kommer til at berøre manges jobsituation.

For yderligere oplysninger eller kommentarer kontakt:

Jan Petersen, borgmester i Norddjurs Kommune
Mobil: 27 85 24 51

Nyhedsdato: 02.11.2020