Find en af kommunens andre hjemmesider

Flere af Norddjurs Kommunes institutioner og afdelinger har egen hjemmeside. Du kan finde dem her ved at vælge emne og herefter vælge den hjemmeside, du vil gå til.

Gå ind på den valgte hjemmeside

Norddjurske produkter skal på Danmarkskortet

Fødevare-event skal skabe fokus på råvarer fra Norddjurs.

Tiden er knap

D. 26/5 Besluttede kommunalbestyrelsen i Norddjurs kommunen at bidrage med et tilskud til vores idé (læs mere om ideen længere nede), det er vi rigtigt glade for. Men nu har vi travlt, for vi tager ikke let på den opgave vi har sat os for at løse.

Derfor håber vi at netop du, vil hjælpe os med at skabe kontakt til producenter fra Norddjurs. Om det er producenter der producerer drikkevarer, grønsager, chips, pesto, opdrætter- kød, vildt, fjerkræ eller lignende, er ikke vigtigt for os. Så længe de kommer fra Norddjurs og det er noget indenfor fødevareområdet de producerer, så vil vi meget gerne have kontakt til dem.

De må meget gerne kontakte os på: Morten@Thorsagerforsamlingshus.dk

Gode samarbejdspartnere

Vi mangler en masse gode samarbejdspartnere der gerne vil bidrage til vores idé, så vi kan få de Norddjurske produkter på Danmarkskortet. Så producerer du ikke føde- eller drikkevare men bare gerne vil give en hånd I den gode sags tjeneste, hører vi også gerne fra dig.

Det er ikke vigtigt om man kan bidrage med en lille eller en stor leverance – råvarer, drikkevare eller arbejdskraft. Men ligegyldigt hvad man bidrager med, er det kæmpe plus, hvis man er en ildsjæl og gerne vil deltage aktiv under BordDjurs på Thomasminde denne sommer.

Vi vil gerne have et større samarbejde

Vi vil arbejde frem mod at udvikle et producent-netværk der kan danne baggrund for oplevelser og fødevare-scenarier der inkluderer lokale producenter fra NordDjurs.
Gennem producent-netværket og produktmodningen vil vi arbejde på at udvikle et helårs-scenarie, hvor lokale fødevare fra Norddjurs fremover kan leveres til restauranter, butikker og markeder i Aarhus samt flere steder i landet.

Eventen på Thomasminde

Fra d. 3/7 til d. 26/7, med mulighed for to uger forlængelse, hvis den danske sommer viser sig fra den pæne side, vil vi afvikle ”BordDjurs på Thomasminde” med deltagelse af lokale fødevarer- og drikkevareproducenter.

Her ønsker vi at udvikle en fødevare-event der skal skabe fokus på råvarer fra Norddjurs samt glæde for borgere, turister og andre der besøger Fjellerup. Samtidig er målet at skabe et sammenhold blandt producenterne der kan skabe grobund for et fødevarenetværket der skal levere råvarer fra Norddjurs hele året.

Nyhedsdato: 15.06.2020