Find en af kommunens andre hjemmesider

Flere af Norddjurs Kommunes institutioner og afdelinger har egen hjemmeside. Du kan finde dem her ved at vælge emne og herefter vælge den hjemmeside, du vil gå til.

Gå ind på den valgte hjemmeside

Flere smittede - husk anbefalingerne

Norddjurs Kommune opfordrer alle i Norddjurs – borgere og gæster - til fortsat at huske og følge sundhedsmyndighedernes anbefalinger – ikke mindst i lyset af det aktuelle udbrud af Covid-19 smitte i Aarhus Kommune.

Norddjurs har fra begyndelsen af epidemien haft et af landets laveste smittetryk, og det har vi stadig. Det er vi taknemmelige for. Skal det fortsætte, kræver det, at alle holder fast nu. Det gode sommervejr inviterer til samvær og hygge i solen – det er dejligt, men corona er ligeglad med temperaturerne og ligeglad med kommunegrænser.

Antallet af smittede med Covid-19 stiger desværre i øjeblikket i Aarhus. Lad os hjælpe hinanden med at gøre alt for, at det ikke også bliver tilfældet her i Norddjurs. Hold afstand, vis hensyn, brug mundbind i offentlig transport, sprit af og tænk på, at når du passer på dig selv, passer du også på andre.

Vi sender mange positive tanker til de områder, som i øjeblikket oplever stigende smittetal, og krydser fingre for, at de får knækket kurven. 

Nyhedsdato: 07.08.2020