Find en af kommunens andre hjemmesider

Flere af Norddjurs Kommunes institutioner og afdelinger har egen hjemmeside. Du kan finde dem her ved at vælge emne og herefter vælge den hjemmeside, du vil gå til.

Gå ind på den valgte hjemmeside

Stjernestunder fra plejecentrene i Norddjurs Kommune

På vores plejecentre i Grenaa sker der i disse tider rigtig mange fantastiske initiativer, der forsøder tilværelsen for vores beboere.

Således har beboerne på Plejecenter Violskrænten & Grønnegården blandt andet haft besøg af to musikere fra det lokale tyrolerorkester, Lirekassefolkene, Trækfuglene, Jesper Mogensen og Musikpaletten.

Det bragte smil frem på læben, og fødderne gik i takt til de musikalske toner, der strømmede ud fra haven og hen til terrasserne, de åbne vinduer og altanerne, hvor beboerne sad med tæpper, godt pakket ind i ly for vind og blæst i solskinnets varme stråler. Hver især skabte musikerne nogle stjernestunder og afbræk i en ellers lidt isoleret hverdag i denne coronatid.

Digterparkens venneforening uddelte i torsdags 75 buketter blomster ud til beboere samt chokolade til personalet for det store arbejde, de gør i tiden. Den lokale bager donerede desuden rundstykker og kringle og musikken blev af Hans Erik Nielsen, der spillede harmonika for de ældre.

Og på Fuglsanggården dukkede Forglemmigej Klovnene op, i torsdags i det forrygende solskinsvejr, som vinduespudsere til stor glæde for beboerne.

  • 75 Buketter Blev Leveret Til Beboerne Paa Digterparken
  • Venneforening I Digterparken Uddelte 75 Buketter Til Beboerne Nyhed
  • Digterparken Fik Leveret Gratis Rundstykker Og Kringle Fra Den Lokale Bager
  • Forglemmigej Klovnene Paa Fuglsanggaarden I Grenaa
  • Hans Erik Nielsen Spillede Harmonika For Beboerne I Digterparken
  • Plejecenter Violskraenten Og Groennegaarden Fik Besoeg Af Lirekassefolkene
  • Plejecenter Violskraenten Og Groennegaarden Fik Besoeg Af To Musikere Fra Det Lokale Tyrolerorkester
  • Venneforening I Digterparken Uddelte 75 Buketter Til Beboerne

Nyhedsdato: 28.04.2020