Find en af kommunens andre hjemmesider

Flere af Norddjurs Kommunes institutioner og afdelinger har egen hjemmeside. Du kan finde dem her ved at vælge emne og herefter vælge den hjemmeside, du vil gå til.

Gå ind på den valgte hjemmeside

Informationsmøde for coronaramte virksomheder var en succes

Der var ca. 70 online-deltagere og mange gode spørgsmål undervejs.

Norddjurs Kommune og Erhvervshus Midtjylland holdt den 2. april informationsmøde  om hjælpemuligheder for coronaramte virksomheder.

Mødet blev en stor succes med ca. 70 deltagere og mange gode spørgsmål undervejs i mødet.

Præsentationen fra mødet indeholdende overblik over hjælpemuligheder og vigtig links kan ses her

Rigtig mange virksomheder befinder sig i en meget svær situation lige nu og kæmper for at få enderne til at mødes. Corona-krisen har lukket store dele af turisme- og detailbranchen ned, men også mange både små og store virksomheder i andre brancher er hårdt udfordrede.

Men der er heldigvis mange muligheder for gratis hjælp og sparring til dig og din virksomhed. Og dem vil vi rigtig gerne hjælpe dig med at blive klogere på.

Regeringen er i gang med at udrulle en række forskellige hjælpepakker. Der er tilbud om gratis hjælp og sparring i erhvervsfremmesystemet (Erhvervshus Midtjylland), og Norddjurs Kommune har taget en række initiativer der på den korte bane skal afbøde konsekvenserne af COVID-19.

Norddjurs Kommune og Erhvervshus Midtjylland afholdt derfor den 2. april 2020 online-erhvervsmødet for alle virksomheder i Norddjurs Kommune.

Programmet for dagen var som følger:

  • Velkomst ved borgmester Jan Petersen og præsentation af Norddjurs Kommunes tiltag for at hjælpe erhvervslivet

  • Arbejdsmarkedschef Erik Holck Hansen præsenterer tilbud om hjælp fra Jobcenter Norddjurs og nationale initiativer på arbejdsmarkedsområdet

  • Erhvervshus Midtjylland introducerer virksomhedsguiden.dk, muligheder i nationale hjælpepakker, Early Warning mm.

  • Afslutning ved formand for erhvervs- og arbejdsmarkedsudvalget Else Søjmark

Nyhedsdato: 02.04.2020