Find en af kommunens andre hjemmesider

Flere af Norddjurs Kommunes institutioner og afdelinger har egen hjemmeside. Du kan finde dem her ved at vælge emne og herefter vælge den hjemmeside, du vil gå til.

Gå ind på den valgte hjemmeside

Uddannelsesmesser i Auning og Grenaa

Hør om de mange ungdomsuddannelser og efterfølgende karrieremuligheder.

Ungdommens Uddannelsesvejledning i Norddjurs, ungdomsuddannelserne og det lokale erhvervsliv arbejder sammen om at vise de unge og deres forældre, hvilke muligheder der er efter grundskolen.

Det store udbud af ungdomsuddannelser og ikke mindst optagelseskrav til gymnasier og erhvervsuddannelser kan virke overvældende at sætte sig ind i, og derfor er uddannelsesmesserne på Djursland et rigtig godt sted at få den fornødne viden – både for de unge og deres forældre.

Kom og mød vejlederne fra ungdomsuddannelserne, repræsentanter fra erhvervslivet og vejledere fra Ungdommens Uddannelsesvejledning. De vil fortælle om uddannelses- og karrieremuligheder.

Ungdommens Uddannelsesvejledning afholder uddannelsesmesserne for elever i 8., 9. og 10. klasse og deres forældre. Andre interesserede unge og deres forældre er også meget velkomne.

Messerne afvikles på følgende adresser:

Auning Skole, Søndre Fælledvej 2, 8963 Auning – den 5. november 2019 kl. 17.00-19.00.

Søren Kanne Børneby afd. Søndre (tidl. Kattegatskolen), Åboulevarden 64, 8500 Grenaa – den 7. november 2019 kl. 17.00-19.00.

Nyhedsdato: 28.10.2019