Find en af kommunens andre hjemmesider

Flere af Norddjurs Kommunes institutioner og afdelinger har egen hjemmeside. Du kan finde dem her ved at vælge emne og herefter vælge den hjemmeside, du vil gå til.

Gå ind på den valgte hjemmeside

Arrangement for tilflyttere i Norddjurs

Norddjurs Kommune inviterer d. 16. november kl. 11-16 til et gratis arrangement for borgere, som er flyttet til kommunen siden kommunesammenlægningen i 2007.

Dagen består af en guidet bustur, let forplejning og til slut velkomst ved borgmesteren, samt kaffe/te og kage.

Her kan du se mere af din kommune, høre anekdoter og opleve seværdigheder og særlige steder. Hele dagen er krydret med historier om alt det, der gør Norddjurs speciel.

Så er du flyttet til vores Norddjurs? Så HUSK at tilmelde dig arrangementet på norddjurs.dk eller på tlf.: 89 59 10 00 og spørg efter en bosætningskonsulent.

Der er tilmeldingsfrist d. 8. november.

Dette særlige arrangement skal imødekomme en stor efterspørgsel fra tilflyttere, som har boet her i en længere periode. Det synes vi var en rigtig god ide, for selvom man har boet her længe, er der garanteret stadig særlige steder eller historier, man ikke kender.

Kommunens faste velkomstarrangementer, som har eksisteret i et par år, vil fremover fortsat være for nyere tilflyttere. Så turen den 16. november er der, hvor man skal gribe muligheden, hvis man har boet her i længere tid.

Vi glæder os til at se jer.

Nyhedsdato: 06.11.2019