Find en af kommunens andre hjemmesider

Flere af Norddjurs Kommunes institutioner og afdelinger har egen hjemmeside. Du kan finde dem her ved at vælge emne og herefter vælge den hjemmeside, du vil gå til.

Gå ind på den valgte hjemmeside

4 generationer i Gjerrild

Har du også en drøm om at bo midt i smuk natur med mere tid til familien?

I Gjerrild er drømmen gået i opfyldelse for 4 generationer, der bor side om side i den naturskønne by i Norddjurs.

Frihed og familieliv

Sabina bor med sin familie i Gjerrild. De bor hele fire generationer lige ved siden af hinanden, hvilket er en kæmpe gave for dem. Sabina og hendes mand, Jens, købte deres hus for så tilpas lav pris, at de ikke er tvunget til at arbejde på fuldtid. De har derfor mulighed for at prioritere mere tid til familielivet. I Gjerrild bor Sabina og hendes familie tæt ved skøn natur, som de nyder meget godt af.

De fire generationer består af Sabinas mormor og hendes mand, forældre, søster samt Sabina, Sabinas mand og to børn, Liv på 3 år og Thora på 1 år. Derudover bor Sabinas faster og onkel samt fætter, hans kone og deres søn også i byen.

Sabina er frivillig i MiN-Landsbyklynge, som er et netværk af norddjurske byer, der ligger i landdistrikterne. Dette fællesskab har beriget hende med et stort netværk af skønne og inspirerende mennesker i hele Norddjurs.

Gjerrild Kro – familiens samlingspunkt

Sabinas far, Hilding, ejer og driver Gjerrild Kro og har gjort det i over 30 år. Det er derfor blevet familiens samlingspunkt, og de bor alle i tæt nærhed til Kroen. Både Sabinas mormor, forældre, søster og svoger bor alle i omegnen af Kroen.

Ifølge Sabinas far, Hilding, er det familiens arbejde med kroen, som i sin tid har fået dem til at bosætte sig i Gjerrild. Hildings forældre købte kroen, da den var til salg i 1968 og siden er krodriften blevet et familieforetagne. Sabines søster, Michelle, har efterfølgende opstartet en ridehal tæt ved kroen, som er blevet hendes levebrød. Her hjælper Sabina også selv til med driften af ridehallen.

Familien ejer og driver derudover Den Blå Kutter og Café Kajkatten i Bønnerup, som de primært arbejder med i sommerperioden, hvor Bønnerup tiltrækker mange turister. Hilding har boet flere forskellige steder i Gjerrild og kunne aldrig forestille sig at bo i en anden by. ”Jeg flyttede kortvarigt til en lille naboby til Gjerrild, men måtte hurtigt vende hjem igen,” fortæller Hilding med et smil på læben.

Lyder det som en tilværelse, der tiltaler dig? Drømmen kan også blive din! Se f.eks. alle de fantastiske byggegrunde, der er til salg lige nu på https://byggegrunde.norddjurs.dk/. Her finder du også grunde på Rimsti Bakken i Gjerrild.

Læs hele Sabinas tilflytterhistorie på www.flyttilnnorddjurs.dk.

Nyhedsdato: 22.11.2019