Find en af kommunens andre hjemmesider

Flere af Norddjurs Kommunes institutioner og afdelinger har egen hjemmeside. Du kan finde dem her ved at vælge emne og herefter vælge den hjemmeside, du vil gå til.

Gå ind på den valgte hjemmeside
Forstør eller formindsk teksten på hjemmesiden.
 
 

Kandis spillede op

Djursland-kommunerne slog dørene op til stor, fælles fest i Ørum den 1. marts.

Igennem de seneste 12 år har Norddjurs og Syddjurs Kommuner samarbejdet om at holde en fælles stor fest for voksne borgere med nedsat fysisk og psykisk funktionsevne. Samarbejdet er en styrke og viser, hvordan de to kommuner i fællesskab kan skabe en stor fest og hjælper hinanden på kryds og tværs.

Hvert år, første fredag i marts, slår Ørum Aktiv Center dørene op for en storslået fest, hvor Kandis er fast på programmet. Igennem de sidste tre år har Jacob Haugaard fungeret som konferencier ved festen. Til årets fest den 1. marts stod Jakob Haugaard og bød velkommen fra kl. 16 sammen med udvalgsformand Jan Fischer fra Syddjurs Kommune og formand for voksen-og plejeudvalget Lars Møller fra Norddjurs Kommune.

Festen startede med en velkomsttale fra Lars Møller, hvorefter der blev serveret en tre retters menu. Der var en stor flot tombola, hvor mange af gaverne var sponsoreret af lokale forretninger fra Syddjurs og Norddjurs Kommuner. Der var over 650 gevinster på højkant.

Politikere fra Norddjurs og Syddjurs deltog i eftermiddagen/ aftenen.

Frivillige gør stor indsats

Festen bliver år efter år arrangeret af en styregruppe bestående af medarbejdere og lederrepræsentanter fra Norddjurs og Syddjurs Kommuner indenfor området voksne med nedsat fysisk og psykisk funktionsevne. Styregruppen mødes 5 gange om året, og der bliver løbende arbejdet mellem møderne. I år var der ca. 450 mennesker med til festen, og derudover var der ca. 30-40 frivillige, som hjalp med servering mv.

Festen foregår mellem kl. 16-23, hvor Kandis spiller op til fest fra 19-22.30 med afbrydelse af en enkelt pause. Jacob Haugaard sang i pausen, hvor de feststemte gæster kom op på scenen og sang med på forskellige sange. I pausen blev der også udtrukket vindere på indgangsbilletterne. Her var der 5, som vandt en indgangsbillet til festen i 2020.

TV2 Østjylland lagde også vejen forbi festen og sendte direkte fra festlighederne.

Nyhedsdato: 11.03.2019