Find en af kommunens andre hjemmesider

Flere af Norddjurs Kommunes institutioner og afdelinger har egen hjemmeside. Du kan finde dem her ved at vælge emne og herefter vælge den hjemmeside, du vil gå til.

Gå ind på den valgte hjemmeside

Temamøde om sundhed

Hvordan kan vi inkludere udviklingshæmmede og handicappede borgere i sociale fællesskaber?

Hvordan kan vi aktivere og inkludere udviklingshæmmede og handicappede borgere i sociale fællesskaber, så de får mulighed for at udfolde sig i hverdagen både fysisk og kreativt? 

Det og mange andre emner sætter vi spot på til et temamøde om sundhedsfremmende aktiviteter den 25. juni kl. 18-21 på Nærheden, Fabriksvej 8 i Grenaa.

Arrangementet, som Socialområdet og Kultur og Udvikling står bag, er åbent for alle interesserede. Sundhed skal forstås bredt, og det er både fysisk og mental/social sundhed, som er i fokus.

En sundhedsfremmende aktivitet kan f.eks. være sport og holdsport, badminton, svømning osv., men også mere stillesiddende aktiviteter såsom brætspil, syning, tegning, male, madlavning, udflugter, kulturelle arrangementer. Kort sagt: Alt det, som giver hverdagen farve og bringer mennesker sammen i et fællesskab.

Kun fantasien sætter grænser - og et af de vigtigste formål med temamødet er netop at finde ud af, hvilke aktiviteter målgruppen efterspørger - og hvad vi sammen kan lykkes med at skabe.

Læs mere i invitationen til mødet og tilmeld dig på libp@norddjurs.dk inden den 18. juni.

Husk, der er begrænsede antal pladser, og tilmelding sker efter først til mølle-princippet.

Nyhedsdato: 07.06.2019