Find en af kommunens andre hjemmesider

Flere af Norddjurs Kommunes institutioner og afdelinger har egen hjemmeside. Du kan finde dem her ved at vælge emne og herefter vælge den hjemmeside, du vil gå til.

Gå ind på den valgte hjemmeside
Forstør eller formindsk teksten på hjemmesiden.
 
 

Unikke strandnumre skal sikre hurtig hjælp

I Norddjurs er der en mængde dejlige badestrande. Men husk, at respekt for vand, strøm og bølger er nødvendigt.

Kaster man sig ud i bølgerne og uheldet er ude, og man får brug for hjælp, har Norddjurs Kommune i samarbejde med Trygfondens Kystlivredning opsat grønne redningsskilte.

Formålet med de grønne redningsskilte med de unikke numre, er, man nemmere kan lokalisere ulykkesstedet, hvis man uheldigvis skulle få brug for at ringe 1-1-2.

Ved at oplyse nummeret på redningsskiltet sikrer man, at ambulancen når hurtigere frem, da beredskabet allerede er bekendt med alle numrene og deres placering.

I Norddjurs er det kommunen, der har ansvaret for opsætning at redningsskiltene, som er opstillet langs kyster og fjorde, så beredskabet hurtigere kan lokalisere ulykkesstedet.

Det er vigtigt at borgere og feriegæster er korrekt informeret om bade- og vandsikkerhed.

Derfor samarbejder TrygFonden Kystlivredning med Dansk Svømmeunion om at forebygge drukneulykker i Danmark, og på www.respektforvand.dk er man sikker på at finde den mest solide viden om sikkerhed ved vandet.

Nyhedsdato: 30.07.2019