Find en af kommunens andre hjemmesider

Flere af Norddjurs Kommunes institutioner og afdelinger har egen hjemmeside. Du kan finde dem her ved at vælge emne og herefter vælge den hjemmeside, du vil gå til.

Gå ind på den valgte hjemmeside
Forstør eller formindsk teksten på hjemmesiden.
 
 

Tip kommunen fra din telefon

Med din telefon i hånden og et billede kan du hurtigt og nemt tippe kommunen, hvis du oplever fejl og mangler på veje og fortov, gadebelysning eller i natur og parker.

Hvis du opdager et hul i vejen, et væltet skilt eller lignende, kan du som borger fortælle Norddjurs Kommune om problemet via en app, kaldet ” Borger Tip”.

"Borger Tip" kan hentes via App Store eller Google Play, og er også tilgængelig på Norddjurs Kommunes hjemmeside:

I app’en" kan du beskrive problemet, sende et billede, og du får samtidig mulighed for at følge status på mail og oversigtskort.

Hvis du vil oprette et tip fra din smartphone app, skal du vælge, hvilken kategori problemet drejer sig om. Herefter skal du tage et billede af problemet og give en kort beskrivelse, af hvad problemet drejer sig om.

App’en finder automatisk din position via GPS og sender denne med tippet. Når du har oprettet et tip vil du få en besked ved statusændringer, for eksempel, når en reparation påbegyndes og afsluttes. Husk at tjekke, om dit tip allerede er meldt ind af en anden bruger.

App’en giver også et hurtigt overblik over andre tip i nærheden af dig og mulighed for at følge dem på samme måde som var det dit eget tip.

Som ’tipper’ skal du registrere dig med navn, e-mail samt telefonnummer. Telefonnummeret bliver kun brugt, hvis vi har uddybende spørgsmål vedrørende dit tip.

Nyhedsdato: 05.08.2019