Find en af kommunens andre hjemmesider

Flere af Norddjurs Kommunes institutioner og afdelinger har egen hjemmeside. Du kan finde dem her ved at vælge emne og herefter vælge den hjemmeside, du vil gå til.

Gå ind på den valgte hjemmeside
Forstør eller formindsk teksten på hjemmesiden.
 
 

Sov i naturen

Ønsker du at overnatte i det fri under stjernerne og til skovens mange lyde, så er der rig mulighed for det i Norddjurs.

Nu er det tid til at hanke op i soveposen og sætte kursen mod et af de mange shelters, der findes i Norddjurs. Tænd et bål, steg en pølse og fald i søvn til fuglenes aftensang og duftende hyldeblomster.

Der findes mange shelterpladser i Norddjurs; nogle er privatejede og 12 er ejet af kommunen. Det er gratis at overnatte i de kommunale shelters. Shelters kan ikke bookes, men er først-til-mølle-princippet. For nogle af de privatejede er der dog et bookingsystem.

Du finder mere information om shelterpladserne – både de offentlige og de private - på norddjurs.dk/shelters hvor du finder et oversigtskort med en komplet oversigt over offentlige tilgængelige shelters. Når du klikker på shelter-ikonet finder du ud af mere om det enkelte område.

En hyggelig overnatning i det fri og bålmad er en rigtig god kombination, der er dog nogle regler du skal overholde og nogle guidelines man skal følge. Tænder du bål i naturen skal der også være 15 meter til nåletræsbevoksninger, lyngklædte arealer og andet letantændelig vegetation og markafgrøder. Du finder reglerne på hjemmesiden.

Nyhedsdato: 02.08.2019