Find en af kommunens andre hjemmesider

Flere af Norddjurs Kommunes institutioner og afdelinger har egen hjemmeside. Du kan finde dem her ved at vælge emne og herefter vælge den hjemmeside, du vil gå til.

Gå ind på den valgte hjemmeside
Forstør eller formindsk teksten på hjemmesiden.
 
 

Sosu-hjælper hyldes af Dronningen

Ingrid Gleerup, sosu-hjælper hos hjemmeplejen i Allingåbro, har for nyligt modtaget Dronningens fortjenstmedalje i sølv for 40 års tjeneste

I 40 år har Ingrid Gleerup arbejdet som Social og sundhedshjælper hos hjemmeplejen i Allingåbro i Norddjurs Kommune.

Hanne Winterberg, leder i hjemmeplejen i Allingåbro-Glesborg, siger:

"Ingrid er en utrolig dygtig og afholdt kollega, medarbejder og samarbejdspartner, som udfører sit arbejde med stor faglighed og integritet. Ingrid har altid villet det bedste for borgerne og har et godt øje for at inddrage den enkelte i de opgaver, de kan selv og at hjælpe til med de opgaver, der er svære for borgeren at udføre. Ingrid har ligeledes opmærksomhed på at imødekomme pårørendes behov."

Ingrid beskrives også som en respekteret og hjælpsom kollega, der udover sit faglige engagement også gerne deltager i hjemmeplejegruppens sociale aktiviteter og med sit altid gode humør og smittende grin spreder Ingrid stor glæde, hvor hun kommer.

Dronningens Fortjenstmedalje i sølv kan tildeles for en fortjenstfuld indsats efter mindst 40 års uafbrudt ansættelse indenfor samme ansættelsesmyndighed i den offentlige sektor.

På billedet ses den glade modtager af fortjenstmedaljen.

Medalje

Nyhedsdato: 11.04.2019