Find en af kommunens andre hjemmesider

Flere af Norddjurs Kommunes institutioner og afdelinger har egen hjemmeside. Du kan finde dem her ved at vælge emne og herefter vælge den hjemmeside, du vil gå til.

Gå ind på den valgte hjemmeside
Forstør eller formindsk teksten på hjemmesiden.
 
 

Møde om offentlig ledelse

Kronprins Frederik inviterede flere offentlige ledere til Amalienborg, heriblandt Norddjurs' kommunaldirektør Christian Bertelsen.

Fredag den 5. april deltog Norddjurs Kommunes kommunaldirektør Christian Bertelsen sammen med flere andre offentlige ledere i et møde med Kronprins Frederik i Frederik VIII’s palæ på Amalienborg i København.

Christian Bertelsen er medlem af en referencegruppe tilknyttet Kronprins Frederiks Center for Offentlig Ledelse ved Aarhus Universitet, som åbnede sidste år, og det var i tilknytning til centerets arbejde, at gruppen var afsted.

Det internationale forskningscenter er sat i verden for at udvikle og levere viden om offentlig ledelse.

Christian Bertelsen fulgtes med disse leder-kolleger: Chefjordemoder Ann Fogsgaard, skoleleder på Tagensbo Skole Tommy Selchau Christiansen, professor v. Aarhus Universitet og leder af Kronprins Frederiks Center for Offentlig Ledelse Lotte Bøgh Andersen, lektor Anne Mette Kjeldsen fra Institut for Statskundskab v. Aarhus Universitet samt Mickael Bech, professor i ledelse på sundhedsområdet samme sted.

”Jeg oplevede en særdeles konstruktiv rundbordssamtale om ledelse. Forventningerne til de offentlige institutioner bliver kun højere i de kommende år, og forskningsbaseret viden skal være med til at høje den service, vi leverer til f.eks. borgere og virksomheder”, fortæller Christian Bertelsen, som på gruppebilledet er nr. 3 set fra venstre mod højre.

Foto: Kongehuset.

Nyhedsdato: 10.04.2019