Find en af kommunens andre hjemmesider

Flere af Norddjurs Kommunes institutioner og afdelinger har egen hjemmeside. Du kan finde dem her ved at vælge emne og herefter vælge den hjemmeside, du vil gå til.

Gå ind på den valgte hjemmeside
Forstør eller formindsk teksten på hjemmesiden.
 
 

Guidet tur for tilflyttere i Norddjurs Kommune

Tilmeld dig arrangementet på denne side.

Der er åbent for tilmeldinger til arrangementet den 16. november. 


Guidet tur for tilflyttere i Norddjurs Kommune.

Norddjurs Kommune afholder et særligt arrangement for tilflyttere i Norddjurs Kommune. Arrangementet afholdes for borgere, som er flyttet til kommunen siden 2007 (efter kommunesammenlægningen). Arrangementet afholdes en enkelt gang lørdag d. 16. november 2019 for at samle op på de tilflyttere, der er kommet til kommunen, forinden opstarten af de nye velkomstarrangementer for tilflyttere, som startede i 2018. 

Arrangementet består af en guidet bustur, let forplejning og afslutningsvis en tale ved borgmesteren, samt kaffe/te og kage.

Her kan du lære din kommune bedre at kende og høre om og opleve seværdigheder og særlige steder. Dagen er krydret med anekdoter og historier om alt det, der gør Norddjurs helt speciel.

D. 16. november er der afgang kl. 11 fra Pavillonen i Grenaa, Kærvej 11, 8500 Grenaa, hvorfra bussen kører gennem kommunen til Ørsted Kro. Her vil der være pause, hvor kroen serverer sandwich og øl/vand. 

Derefter går turen tilbage til Pavillonen i Grenaa, hvor dagen afsluttes med tale ved Norddjurs Kommunes borgmester Jan Petersen. Her vil der også være lidt forplejning i form af kaffe og kage.

Der er tilmeldingsfrist d. 8. november.

Programmet for den 16. november ser således ud:

KL 11.00 til kl. 13.15: Guidet bustur
Kl. 13.15 til kl. 14.00: Frokost
Kl. 14.00 til kl. 15.00: Guidet bustur tilbage til Grenaa
Kl. 15.00 til kl. 16.00: Tale ved borgmester Jan Petersen og kaffe/te og kage

Tilmelding til velkomstarrangement

Udfyld og send nedenstående formular for at tilmelde jer.