Find en af kommunens andre hjemmesider

Flere af Norddjurs Kommunes institutioner og afdelinger har egen hjemmeside. Du kan finde dem her ved at vælge emne og herefter vælge den hjemmeside, du vil gå til.

Gå ind på den valgte hjemmeside

Den Gode Historie

Synes du også, at Norddjurs er et godt sted at bo?

En af landets længste kystlinjer, mangfoldig natur, historiske bymiljøer og et væld af aktive lokalsamfund er karaktertræk for Norddjurs.

Vi er kendt for vores rige forenings- og fritidsliv, der indbyder til alt fra sportsaktiviteter til strikkeklubber. Men synes du – ligesom os – at Norddjurs byder på meget mere end det?

Norddjurs Kommune søger borgere, der vil være med til at fortælle de gode historier om Norddjurs.

Det kan være, der sker noget helt specielt i dit lokalområde, som andre kan blive inspireret af.

Måske har du arrangeret en ugentlig fællesspisning i det lokale forsamlingshus. Måske synes du, din nabo er en ildsjæl, som gør en særlig indsats for området. Eller måske er du tilflytter og har fået en fantastisk velkomst af lokalmiljøet.

Den gode historie kan være mange ting.

Det vigtigste er, at du har lyst til at udbrede budskabet om, at Norddjurs er et herligt sted at leve og bo. Så skal vi nok hjælpe dig med at dokumentere, skrive eller filme din positive fortælling om Norddjurs.

Så synes du, at Norddjurs Kommune er mere end sin smukke natur? Og vil du være med til at fortælle, hvad der ellers er fantastisk ved Norddjurs? Så skriv til os ved at udfylde kontaktformularen nedenfor.

Når du udfylder kontaktformularen nedenfor – med en kort beskrivelse af din historie – kontakter vi dig og hjælper med at få din historie fortalt. Vi bistår med formidling, såvel som distribuering af nyheden. Det kræver derfor ikke det store af dig at være med.

Da det er et nyopstartet projekt, tager vi forbehold for, at vi ikke kan fortælle alle historier. Det er derfor vigtigt, at du i kontaktformularen er tydelig omkring, hvad din historie handler om.

På den måde er det lettere for os at gennemskue, hvilke historier vi skal gå videre med.

Vi glæder os til at høre din historie.

Felter med * skal udfyldes.

Your comment

Når du tilmelder overstående ved at sætte flueben i "Samtykke, vil dine kontaktoplysninger (navn, adresse, telefonnr. og mail) blive behandlet af Norddjurs Kommune.

Vi anvender kun de oplysninger, du selv har angivet via formularerne her på siden. Vi videregiver ikke dine oplysninger til andre (uvedkommende).

Oplysningerne behandles i medfør af databeskyttelsesforordningen (forordning 2016/679 om beskyttelse af fysiske personer i forbindelse med behandling af personoplysninger).