Find en af kommunens andre hjemmesider

Flere af Norddjurs Kommunes institutioner og afdelinger har egen hjemmeside. Du kan finde dem her ved at vælge emne og herefter vælge den hjemmeside, du vil gå til.

Gå ind på den valgte hjemmeside

AMR

Som arbejdsmiljørepræsentant (AMR) skal du sammen med din leder og arbejdsmiljøgruppen (AMG) / lokaludvalget (LMU) være med til at sikre et sundt og godt arbejdsmiljø.

Som arbejdsmiljørepræsentant repræsenterer du alle kolleger uden ledelsesansvar i den eller de afdelinger, du er valgt i, men du er heldigvis ikke alene om det, for alle ansatte skal deltage i samarbejdet om et sundt og sikkert arbejdsmiljø.

I Norddjurs folder til arbejdsmiljørepræsentanter kan du læse mere om, hvilke opgaver der følger egentlig med rollen som arbejdsmiljørepræsentant, og hvilke muligheder har du for at få hjælp og støtte.

Uddannelse

Som AMR skal du have den obligatoriske arbejdsmiljøuddannelse, og du skal hvert år have tilbud om supplerende uddannelse. Hold øje med kursusportalen www.norddjurs.plan2learn.dk hvor du kan oprette en agent, der giver dig besked, når der er nye kurser inden for arbejdsmiljøområdet.

Anmeldelse af valget som arbejdsmiljørepræsentant

Anmeldelse af valg af arbejdsmiljørepræsentant skal ske til Direktionssekretariatet & HR og den forhandlingsberettigede organisation.