Find en af kommunens andre hjemmesider

Flere af Norddjurs Kommunes institutioner og afdelinger har egen hjemmeside. Du kan finde dem her ved at vælge emne og herefter vælge den hjemmeside, du vil gå til.

Gå ind på den valgte hjemmeside

Tilgængelighed på hjemmesider

Norddjurs Kommune lægger meget fokus på tilgængelighed for alle på nettet.

Tilgængelighed handler om de principper og teknikker, man skal anvende, når man udvikler websteder, så de kan anvendes af alle brugere, herunder også brugere med handicap.

I Norddjurs Kommune prioriteres tilgængelighed på vores hjemmesider højt, for alle skal gerne have en god oplevelse, når de besøger vores sider.

I Norddjurs Kommune benyttes flere programmer til at optimere visningen af hjemmesiden over for alle brugere. Lokalredaktørerne i kommunen har også adgang til disse programmer.

Programmerne overvåger, at kommunen overholder tilgængelighedsreglerne på hjemmesiden og bliver jævnligt gennemgået af webmasteren i forening med eksterne leverandører og andre.

Kontakt

Oplever du problemer med tilgængeligheden på en af Norddjurs Kommunes hjemmesider, så skriv til webmaster Nis Hollesen på nih@norddjurs.dk, som vil tage sig af din forespørgsel så hurtigt som muligt.

Tilgængelighedserklæring

Film om tilgængelighed

Institut for Menneskerettigheder har i samarbejde med webbureauet Siteimprove produceret en kort dokumentar, "De oversete brugere - tilgængelighed på nettet".

I dokumentaren følger man en blind, svagsynet, ordblind, handicappet og en ældre medborger, og ser deres udfordringer, når de bl.a. forsøger at melde flytning på Borger.dk.

Se filmen nedenfor og få mere information om, hvorfor arbejdet med tilgængelighed på hjemmesider er vigtigt: