Find en af kommunens andre hjemmesider

Flere af Norddjurs Kommunes institutioner og afdelinger har egen hjemmeside. Du kan finde dem her ved at vælge emne og herefter vælge den hjemmeside, du vil gå til.

Gå ind på den valgte hjemmeside
Forstør eller formindsk teksten på hjemmesiden.
 
 

Informationssikkerhed

På disse sider kan du finde information om, hvordan du beskytter dine data og er sikker på nettet.

På denne sides undersider kan finde oplysninger om informationssikkerhed.


Nyttige sider

På listen her kan du finde links til overordnede instanser, som beskæftiger sig med og kan oplyse om data - og informationssikkerhed:

Datatilsynet: Læs om, hvad databeskyttelse er, hvilke regler der gælder, og hvad dine pligter og rettigheder er.

Center for cybersikkerhedCenter for Cybersikkerhed er national IT-­sikkerhedsmyndighed, netsikkerhedstjeneste og nationalt kompetencecenter for cybersikkerhed. Centeret er sat i verden for at hjælpe danske myndigheder og virksomheder, der understøtter samfundsvigtige funktioner med at forebygge, imødegå og beskytte sig mod cyberangreb.

Digitaliseringsstyrelsen: Digitaliseringsstyrelsen har en koordinerende rolle i forhold til at gennemføre sikkerhedsaktiviteter, udarbejde analyser og udvikle forskellige former for vejledningsmaterialer og hjælpeværktøjer om sikkerhed til den offentlige sektor.

Borger.dk: Få gode råd og tag små kurser i IT-sikkerhed på din egen computer.

eKurser.nu: eKurser.nu er en portal, der samler små kurser om hverdags-IT.  Med kurserne kan du lære at udnytte services, som stilles til rådighed på internettet.

 

Kontakt databeskyttelses - rådgiveren

Tlf.: 89 59 15 23

Mail: dbr@norddjurs.dk

Vi holder hackerne ude

En ny kampagne skal hjælpe danskerne med at holde hackerne ude med seks enkle råd.

IT-kriminalitet i kraftig stigning, men langt de fleste danskere tager ikke tilstrækkelige forholdsregler for at undgå at blive ramt.

Vi Holder Hackerne Ude logo og link