Find en af kommunens andre hjemmesider

Flere af Norddjurs Kommunes institutioner og afdelinger har egen hjemmeside. Du kan finde dem her ved at vælge emne og herefter vælge den hjemmeside, du vil gå til.

Gå ind på den valgte hjemmeside

Ungnorddjurs

Norddjurs Kommunes ungdomsskole, Ungnorddjurs

bliver regentparrets første fælles besøg d. 23. maj. De kongelige gæsters karettur slutter således udenfor ungdomsskolen på Åboulevarden i Grenaa kl. ca. 11.35, hvorefter der er afsat ca. 20 minutters besøg på ungdomsskolen for regentparret.

Ungdomsskolen flyttede for nylig ind i en tidligere svømmehal centralt i Grenaa by, og råder nu over et stort hus med en indretning, der giver mulighed for mange spændende aktiviteter.

Billede af kajakroere fra ungnorddjurs

En tur i kajak kan være et af de mange tilbud, Norddjurs' unge får i ungdomsskolen Ungnorddjurs.

Ungdomsskolens tilbud er for alle kommunens unge i alderen 14 til 18 år - hvilket vil sige for børn og unge fra 8. klasse og opefter. Brugerne kan vælge mellem en bred vifte af tilbud, som spænder fra dans, IT, medier, foto, knallert-kørekort, kost, mode, design over lektiecafe, udflugter, skiferier og meget andet.

Samtidig rummer Ungnorddjurs også tilbud til sårbare unge, som har brug for ekstra støtte. Det sker gennem et tæt samarbejde med SSP-konsulenter, etablering af heltidsundervisning i såkaldte A-klasser, via sorggrupper og andre former for rådgivning.

 
Besøg Norddjurs Kommune på Facebook:

Facebook Logo Footer Forside 40Px