Find en af kommunens andre hjemmesider

Flere af Norddjurs Kommunes institutioner og afdelinger har egen hjemmeside. Du kan finde dem her ved at vælge emne og herefter vælge den hjemmeside, du vil gå til.

Gå ind på den valgte hjemmeside

Terma A/S

Virksomheden Terma i Grenaa danner rammen om et fælles besøg for regentparret d. 23. maj kl. ca. 16.10 om eftermiddagen og tyve minutter frem.

På Terma, som har hovedsæde i Lystrup ved Århus, produceres avancerede flydele i i kulfiber, kompositmaterialer og aluminium. Virksomheden er endvidere kendt for sin produktion af forsvarsmateriel, radarsystemer og udstyr til rumfart.

Terma Aerostructures i Grenaa har etableret en afdeling i Fort Worth, Texas i USA, for at styrke samarbejdet med en af verdens største flyproducenter, Lockheed Martin, som bl.a. producerer F-35 og F-16.

Facts om Terma, Grenaa:
Adresse: Fabrikvej 1, 8500 Grenaa
Grundareal: 101.000 kvm
Etagekvadratmeter: 27.250 kvm
Antal medarbejdere: 285
Direktør: Ole Graversen

Facts om Terma-koncernen:
Terma udvikler produkter og systemer til civile, militære og sikkerhedsmæssige formål, herunder kommando- og kontrolsystemer, radarsystemer, systemer til beskyttelse af fly, rumfartsteknologi og strukturdele til flyindustrien.

 Billede af kampfly

Det er blandt andet flytypen F16, som Terma i Grenaa producerer dele til.

Virksomheden har prøvet at få royalt besøg før, nemlig i 1995, hvor Dronningen besøgte Terma i Grenaa som et led i sit officielle besøg i den daværende Grenaa Kommune.

 
Besøg Norddjurs Kommune på Facebook:

Facebook Logo Footer Forside 40Px